0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından

Kızlar 3-4 yaş çocuklarla 18 saat otobüs yolculuğu yapilirmi sizce. Gurbette yaşıyorum 2 yıldır memleketime gitmedim bu yıl gidecem dedim malum tr şartları uçak bileti bütçeme göre çok pahali. Otobüs le gideyim diyorum 18 saatlik yol var 2 çocukla çekilir mi hiç mi ihtimal yokmu gitmeme ya :( eşim gelemiyot iş nedeni ile kizlarimla yanlız gitcem.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapma bacım yapma :(
(321 puan) tarafından
Hadi ya varmı tecrüben ben hiç otobüse binmedim
tarafından
Uçakla yaptım bitirdiler. 8 saat özel araçla gittim yarı yolda aglayacaktim geri dönmek için. Hele seninki hepten zor. İnan çok zorlanirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gece binsen uyku saati desek yine de olmaz bence ya çok zor olur yanında bir yardımcı olsa olur da 
(321 puan) tarafından
Kuzum yardımcı yok malesef keske olsa.
0 oy
(891 puan) tarafından
3 4 yas çok zorlanmazsn bence.  Benimde  21 aylık 10 saat gidicem gece gitmeyi dusunuyorm hem uyurlar
(321 puan) tarafından
Canm çok fenalar ama ikiz gibiler. Sorun yasarmıyım bilmiyorum
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Kiz cocuklarla gidilir canim sorun olmaz bence biraz zorlanirsin ama altindan kalkarsin 
(321 puan) tarafından
Peki canm kaç bilet almam gerekecek 1 tane alsam rahat edemem demi ?
(2,016 puan) tarafından
En az 2 tane almalisn
(321 puan) tarafından
Bende 2 bilet alayım dedim. Sağol kuzum
0 oy
tarafından
Yani çocuklar baģlı uslularmı ? Ben bi hafta önce  3 çocukla yaptım 18 saat yolculuk çok şükür geldi geçti..sende sıkıntısįz atlatırsın inşallah
(321 puan) tarafından
Ben hiç otobüs yolculuğu yapmadım tuvalet saatleri oluyormuş. Kacirabiliyorsun otobüsü diyorlar bilmiyorm ki korkuyorm bide araba tutuyor beni
tarafından
Benide tutuyo ben çareyi hiç bisey yememekte buldum :) ve merak etme otobùs asla bìrakmaz seni çùnkù muavin sayîyo koltukları eksik varsa bekletiyo otobùsù
(321 puan) tarafından
Aaaa öylemi sevindim bak ☺️ akşam 10 da binsem gündüz saat 4 de orda olurum gece uyurlar zaten geriye fazla zamn kalmıyor ☺️☺️
tarafından
Aynen òyle :)  hadi bakalım Allah yardımcın olsun sıkıntısız ulaşırsın yerine inşallah
(321 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm benim ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 496 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 841 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,597 soru

23,935,561 cevap