0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar dun babam benle eşimi eve getirdi arabasıyla yoldada babam konyaya gidicem tirin motorunu yaptiricam dedi annemde e araya on gün boşluk giricek ozmn yaptırsana dedi babamda şimdi olması gerekiyor dedi annemde uzati konuyu ***** ***** iis yapıyorsun ben anlamdım dersin ne niye illa şimdi felna babam bıseyler dedikçe annem uzati babamda artık sinirlendi sus dedi sen neypmaya çalışıyorsun ya dedi beni delirtme dedi bu ara babam da annemde 40 42 yaşlarında eşimde 28 yaşında babam Bn eminim bizim yanımızda dediği için kızdı anneme, anne hala bıseyler dedi sonra ağlamaya başladı bize geldi annem gelmedi yemeğe hala ağlıyordu şimdide dunden beri tlfnlarima bakmadı ve evden çıkıp gitmiş babama bne gidiyorum yazmış hiçbir tlfnlara bakmıyor babamin hataları oldu şiddet yoktu ama anneme karşı normalde değer verir hiçbiri eksiğini bırakmaz annem ne isterse yapar babam ama Sırf bazı hatalarından dolayı anenm affetmiyor hep en ufak şeyde yüzüne vuruyor çekip gidicem diyor annem istedi diye babam iki ay ince 60 bin liralık yeni eşyalar yeni ev yeni bir yere taşında ya ne isterse aldı hiç eksik bırakmadı hangi marka hangi eşya olursa ama anneme artık çok kızıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım sen anneni iyi bir psikoloğa götür sana da kötü davranmisti sen orada misafirken erken menopoza falan giriyo olabilir mi
(2,362 puan) tarafından
Ya annem de tam zamanında zorluklar çekti ama babam 10 yıldır gerçekten çok iyi ben beş yıllık evliyim bana bile çok para verir çocuklarıma herseyi alır bak erkek kardeşime araba aldı Bn senin motor sürmeni istemiyorum dedi araba aldı altına gerçekten çok iyi bir baba bence eş olarakta iyidir ama işte babamın  hatalarından dolayı affetmiyor ve artık babama üzülüyorum Vala çok abartıyor artık unutmayı hiç bilmiyor hiç üstünu ortemiykr
(2,362 puan) tarafından
E et doğru diyosun bize karşıda çok fevri ve tuhaf ama insanlığı iyidir başkalarına felan Vala hatirlamanda takdire şayan
tarafından
Bizim. Türk kadınları akıllı davranmıyor tabi affedememekte haklı sebepleri vardır ama bir hata olunca affedip susuyolar baba evine donmuyorlar sonra yıllarca da evliliği hem kendilerine hem karşıya zehir ediyorlar boyle
tarafından
Kız ben çok aşırı takilmiyorum burda dönem dönem müsait oluyorum onda da genel olarak hafızam iyidir nickler postlar olaylar  aklımda kalır çoğu zaman :))
(2,362 puan) tarafından
Ya bende bunu anlamıyorum hep seviyorum bosamicam şimdi babam düzeldi ne istese yapıyor şimdide en ufak şeyde çekip gidiyor kusuyor ağlıyor
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Annenizin davranışları hiç normal değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 434 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 489 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 607 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 869 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,189 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,868 soru

24,377,881 cevap

348,465 kullanıcı

...