0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bazen çarşıdan bi ihtiyaç almam gerekirse oğlumu kaynanama bırakıp gidiyordum oğlum ağlamaya başladığında kaynanam iki dk ilgileneyim demiyodu hemen beni arayıp çabuk gel diyodu daha alacağımı almadan artık çocuğumu bırakamıyorum ona bi kere çağırdım bi ihtiyacımı alacağım zaman çocuğa bakmaya gelebilir misin diye gelmedi kaynanam bende bi daha çağırmadım 

Bugünde görümce kaynana vs kıyafet almaya gidiceklermiş bana bıraktı bütün çocuklarını hepsi yaramazlık yapmaya başladı aradım görümceyi biz daha yeni geldik alışveriş yerine dediler çocuğu durmadan ağlıyodu artık beşiğinde sallayıp uyuttum kardeşleride yardım ettiler bakmaya ama çok yaramazlık yaptılar bi kaç saat sürekli kapıyı açıp kapatmıyolardı artık bağırmak zorunda kaldım kapatın sokak kapısını diye çocuklara 

En son görümce geldi kapıda emredermiş gibi alayım çocuğu dedi tek kaşı havadaydı bende al sana bakıyo dedim oyuncaklarıyla oynuyordu ben emir vermesine sinirlendim siz olsanız ne düşünürsünüz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emanet çocuktan çok korkarım bişey olsa benden bilirler bakmadım olur o yüzden kimsenin çocuğu hayati bir konu yoksa emanet bakmam 
tarafından
Aynen düşse benden bilirler gözetlemedi derler haklısın valla
tarafından
Emanetin canı gözünde olur diye boşuna dememiş atalarımız
tarafından
Doğru demişler
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Ahh ahh bu işler çok gıcık işler bakalım Bn ne yapicam Bi görümcem iki çocuğu var bizde boşanıyor ötekinin cocugu yok ama oda bizde boşanıyor bakalım nolucak
tarafından
Allah yardımcıları olsun Allah sanada sabır versin
(2,363 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil keşke ilk başta kaynanana bırakmasaydın zaten bakmak istese kendi teklif ederdi bana bırak diye senin onalra yaptığını onlarda sana yapmış 
tarafından
Bi daha bende bırakmam onlara zaten bi kere bile demedi bana bırak bakarım diye
(1,089 puan) tarafından
Demezler zaten sende onalra muhtaç gjbi gösterme kendini onların belli goootu tavan yapmış

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 668 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 161 göst.