0 oy
2,255 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Kizlar ben esimden bosandim 4 ayi gecti biriyle konusuyodum meslegini birakti geldi 1 aydir bos evde oyle yatiyor biraz borcu da oldugunu soyluyor askere gitmeden uzman oldugu icinde yil sonunda askere gidecek bilmiyorum napacam kafam cok karisik anlasiyoz seviyozda onda sorun yok siz olsaniz napardiniz

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düzenli işi olasıya kadar acele etme ve iyice bi tanı.
(65 puan) tarafından
Acele edecek bise yok 2 3 sene konusup tanimak istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acele etme, ne yaparsan yap acele etme. Bak tecrübelisin de. Aşk meşk yeri geliyor sıfıra düşüveriyor. Üzgünüm maddiyatta çok önemli. Borcu harcı söyleyecek kadar çok olan biri niye mesleğini bıraksın ki oda var. Devir dişini sıkma devri. Borcu olmayan bile işine dört elle sarılıyor kaldı ki borcuyla işini bıraktığını söylemış. Pek inandırıcı gelmedi sevgilinin söylediği. Güven konusunda da acele etmemek gerek demek ki. 
0 oy
(966 puan) tarafından
Uzman olarak askerlik yapmış biri askerlikten muaf olur.zaten paralı asker olarak çalışmış.seni kandırıyor olabilir dikkat et.
0 oy
(6,016 puan) tarafından
Sevgilin uzman çavuş olamaz askerligini yapmadan uzman çavuş olamaz canım
(6,016 puan) tarafından
Emekli asker kızıyım 26 sene hizmet verdi bende öyle biliyorum askerlik yaparken sınava girer kalır  askerlik olmadan uzaman çavuş olması bilemedim önüne gelen uzman çavuş olur askerlik yapmamış biri nasil uzamanlil yapiyor  kandırmış bence bayanı yinede bilmiyorum yeni sistem nasıl uzamanlikta ama bildigim askerde kalir uzaman olur
tarafından
Benim eşim uzman eşime sordum eşimde dedi kii öyle bir şey yok kandırmis benim eşimde hatta askerliğini yapmış terhis olmuş sonra karar vermiş mesleğe girmeye hatta askerliğin üzerinden 3 sene geçmemiş olması gerekiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
(6,016 puan) tarafından
Aynen simdi babama da sordum olmaz dedi askerlikden snr sinava girer yada askerden snr kalır dedi  bence kandirmis bayani anlamadim ya askerlik yapdi askerligi bitti   görevi birakdim dedi bilemedim:)
tarafından
Başlı başına saçmalık ben asla direk güvenen biri değilim kiii çevremde asker olmamasına rağmen eşim asker olduğu için herşeyini öğrendim öyle öyle zamanla eşime güvendim birde bu adam asker madem yapmış bırakmış illa bir miktar birşeyler alıcak belkide onunda bilmiyordr
(6,016 puan) tarafından
Aymen hakkinda hayırlısı olsun nediyelim canım
0 oy
(1,926 puan) tarafından
1 sene olmuş boşanalı 4 aydırda yeni sevgili. Ve problemli biri muhtemelen. Tabi ki ayrıl be en az 5 yıl evlenme. 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Ilk evliligin neden bitti cocuk varmiyfi bnce kiyasla aslinda asla evlilik dusunmezdim senin yerinde olsam idi bile yok 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Uzman olduğu konusunda doğru söylediğine eminmisin askere gitmeden nasil uzman olms askeri okulda yok artık uzak dur ondan sen hayırlısını dile Allah bi kapı açar elbet 
tarafından
Şimdi eşimle konuştum bende eşim öyle bir şey yok kandırmış diyor bende yanlış biliyorum sandım eşime sordum öyle dedi
(1,881 puan) tarafından
Evet yoldan geçene gel uzman ol denmiyor çünkü askerdeyken soruluyor sınavlara giriliyor bu düpedüz yalan söylüyor
tarafından
Ayyy verilmiş sadakasi varmış bence iyi ki burası varda millet biraz bilinçleniyor.
Arkadaş hiç yalanıni yaklamadm demiş bu adam resmen ayakta uyutan cinsten
(1,881 puan) tarafından
Evet umarım biran önce kurtulur ama pek kurtulmaya niyeti de yok gibi
0 oy
(2,988 puan) tarafından
İyide uzman olan birisi tekrardan askerlik yapmaz ki 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
İkinci evlilik de en azından işi olan birini tercih etmelisin
0 oy
(190 puan) tarafından
Canım içine kurt düşürmüş gibi olmamayım benim de eşim uzman iki kardeşi de yine uzman askerlik olmadan uzman olamaz ki 4 aydır beraberdiniz belki yalan söylemiştir. Şu ekonominin zor döneminde her babayiğidin haddi değil 10 15 bin tl maaşı bırakmak. Bi çocuğun var yaş tahtaya basma derim iyice tanı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Sevgilini uzman die mi kabul etmiştin anlamadım şimdi mesleği bırakınca kararsız kaldin
0 oy
(9,945 puan) tarafından
Vala cnm kusura bakma ama şok oldum nasıl hemen sevgili yaptın ben olsam erkeklere artık zor guvenirdim boşandım diye yani demek istediğim bikac kafanı dinleseydin galiba çocuğunda var onla vakit geçirseydjn en az 2 yıl kimseyi hayatına almasaydin evlenmiş biri olarak daha tecrübeli olmalısın bu devirde bu pahalilikta işsizlik sakın derim bı hata yapma iyice tanı işi mutlaka olsun ailesini araştır 
0 oy
(98 puan) tarafından
Yeni boşanmışsin bence kendini değil çocuğunu düşünmen lazım bu durumda acelen ne bide işsiz güçsüz git aslan gibi çalış çocuğuna bak biraz büyüsün sonra evliliği düşün daha çok yeni bosanman. Bu benim düşüncem yinede sana kalmış 
0 oy
(589 puan) tarafından
Hemen sevgili bulmak yerine yapmadığın içinde ukte okul iş bişey yokmu onu yapsan ileriki zamanlarda bir sevgilin olsa daha iyi değil mi hayat bir erkekten ibaret değil yani şahsi fikrim 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bende benimkine bırak diyorum ama bu meslegı bırakan adam normalde zor calısır diyo
0 oy
(154 puan) tarafından
Askere gitmeden uzman olunmaz askerde kaldı desek hadi muaf olur yani bu işte bı iş var adam seni kekliyo iyi düşün derim
0 oy
(3,147 puan) tarafından
İnşallah bebek yoktur size diyecek bişeyim yok 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Çocuk sorularına cevap bile vermemiş umrunda değil erkek olsun yetercilerden bu evlat be evlat başlarım sevgiline senin en büyük sevgilin evladın olmalı biraz kafa dinle biraz evladının boşanma travmasına yardımcı ol ne söylesem anlamazsın az oturaklı ol be cok üzülüyorum bu çocukların ziyanından 
tarafından
KiZz hic sorma cocugu var hic umursamiyor bu ne acele hemen sevgili yapmiş
0 oy
(127 puan) tarafından
Askerliğini yapmadan da uzman çavuş olanını ilk defa gördüm duydum 
0 oy
tarafından
Bana hiç inandırıcı gelmedi uzman olduğu mesleği bıraktığı fln seni dolandırmaz inşaAllah 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 1,393 göst.
0 oy
0 cevap 155 göst.
0 oy
33 cevap 1,408 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,234 göst.

408,575 soru

12,276,798 cevap