Kızlar son iki haftadır oğlumda farklılık hissediyorum sizlerinde bu şekilde davranıyor mu merak ettim danışmak istedim .
Oğlum 1 aydır 2 yaşına girmiş henüz konuşamıyor tüm kelimeleri biliyorum ama cümle kuramiyor . Verdiğim tüm komutlati anlar ona göre hareket eder vs.vs...
Özellikle bu ara dikkatimi çekti baya müzik açtığımda başlıyor dönmeye hiç durmadan müziği kapattığımda başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya , çamaşır makinesine ilgisi başladı , sürekli ağlaması var gözyaşı yok sadece ağlıyor sesli bir şekilde , babası gelince herşeyi fırlatıyor kırıyor döküyor , altını açmakta çok zorluk çekiyorum sürekli kaçıyor altını açmamı istemiyor , bir de istediği bir şeyi vermedigimde yapmadığım da bağırarak veya etrafında dönerek ağlamaya başlıyor ... Şimdi ne var bunda olabilir her çocuk yapar diyeceksiniz , etrafim kalabalık değil şimdiye kadar böyle şeyler yapmıyordu merak ettim sizinkiler de bu şekilde tepkiler veriyor mu diye . Sanırım burda okuduğum bazı postlar yüzünden evham da yapıyor olabilirim
1,492,977 soru
24,394,273 cevap
349,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın