0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 aylik bebegim var haftada 2 kez supurup 1 kez siliyorum anca yetisiyorum hergun silip supuren varmis bunlari duyunca kendimi tembel hissediyorum sizcede oylemiyim sizler kac kez supurup siliyorsunuz merak ettim:D

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu an hamileyim son 28 günüm kaldı bu zamana kadar her gün süpürüyorum 2 günde bir silip toz alıyorum. Bu günde perdeleri yıkadım yine sil süpür yaptım doğum için temizlik adı altında. Temizlik takıntım var o yüzden doğumdan sonra nasıl olur diye çok düşünüyorum. Duramam yerimde bana çok batar en ufak dağınıklık kırıntı falan. 
tarafından
Yaa masaAllah hamilesin bide ama canim dikkat et bak uzanma sakin hamileyken sakincali diyolar
tarafından
Çok şükür hamileliğimin başından beri böyleyim birşey olmadı. Fazla hareket etmeye çalışıyorum. Yatarsam bir daha kalkamam diye. Bir de uyku problemim var o yüzden uyuyamadıkça birşeylere sarıyorum. Doğumu düşünmemek için uğraş çıkarıyorum kendime
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
2 güne 1 yapiom detaylı girerim 
tarafından
Tamam bu mesajlari gordum artik kendime ceki duzen vercem biraz :D
0 oy
(888 puan) tarafından
Haftada 5 gün 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Hergun süpürüyorum evimde çok büyük canım çıkıyor 35 haftalık hamileyim 3 yaşında oğlum var bütün odalarda gezdiği için mecbur hergun süpürmek gerekiyor iki güne bir silerim banyodan tuvaletten elimi hiç çekmem zaten bir birakinca çok felaket oluyor
tarafından
Yaa bide hamilemisin sen Allah yardimcin olsun canim ya bnm hamileyken cok zorlaniyordum
(1,370 puan) tarafından
Bende zorlanıyorum canım gece çocuğu uyuttuktan sonra bir posta ağlamadan rahatlayamiyorum ama yinede şükürler olsun halimize
0 oy
(6,683 puan) tarafından
Her gun siler supurur tozlari alar mutfak dolaplarini temizlerim
tarafından
Mutfak dolabimi kiz ben mutfak dolaplarini ayda yilda bi yaparim masaAllah sana yaa:D
(6,683 puan) tarafından
Kiz bende 2çocuk var hep kariştiriyorlar bide ustleri parmak izini belli ediyo
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Günde bir kere süpürüyorum  tüm evi

Oturma odası ve mutfak günde iki kere süpürüyorum 

Haftada iki silerim 

Allah bereket versin :)
tarafından
Iyi iyi daha ne olsun :D
0 oy
tarafından
Valla psikolojim nasılsa ona göre davranıyorum mesela dün süpürdüm silemedim bugünde silecektim ama hala silwmedim :) 
tarafından
Hahaa iyiymis:D
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Hergun dip köşe görmüyorum ama mutlaka silip süpürüyorum her pazar da dip köşe giriyorum 9 aylık hamileyim son bir haftadır iki günde bir yapıyorum ağırlaştım 
tarafından
Yaa canim dikkat et bak hamilesin uzanma sakin
(1,123 puan) tarafından
Dikkat etmeye çalışıyorum ama takıntılıyım biraz aniden doğum olur da ev dağınık kalır diye ödüm kopuyor
0 oy
tarafından
Hergun süpürüp siliyorum toz alma banyo tuvalet yıkama yaparım iki tane çocukla biraz zor olsada=Dd
tarafından
Oooo 2 cocukla cok iyi yapiyon daha ne masaAllah:D
tarafından
Allah'a şükür büyük oğlum 4yasina giricek o usludur kendi halinde ondan rahat takılıyorum canım yoksa durmayan bebek olsa kimse yapamaz bence
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Ben hergün süpürürüm 2 günde bi yerleri siler toz alırım 
tarafından
Tamm bundan sonra bnde temizligimi artirma karari aldim bu cevaplari gorunce:D
(9,618 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin  :)  oglum zaten yürüyo kizimda sürünme emekleme döneminde olduğu için mecburen hergün bazen günde iki kez süpürüyorum hafta da 1 kere de dip köşe koltuk altlarına falan yaparım
0 oy
tarafından
Üç gün önce evi yıkadım hergun supuruyirum bazen akşam olunca ikinci defa supuruyirum ama hergun silmiyorum zaten evde de durmuyorum pek 
tarafından
Evde durmamana ragmen iyi yapiyorsun yine :D
tarafından
Ben hala evi kirli görüyorum ;(
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Hergun kız nasıl haftada  2yapiyorsun kirlenmiyor mu :-)oğlum doğduğundan beri öyle çok hasta olsam hariç ye hergun temizlerim mutlaka 
tarafından
Kiz cidden kirlenmiyo esim kiziyo hatta daha yeni yapmadinki diye ben simdi herkesjn yazdigi mesajlari gosterdim baka bana boyle diyon hanimlara bak diye sasti kaldi oda cevaplara:D
(2,671 puan) tarafından
AA masallah valla benimki kirleniyor :-) ozaman sende yapma ama güzel ya hergun temizlik yapmamak (◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ewde eşimle benim pek pis olmuyoda ew sadece oturduğumuz oda batiyo ama bende temizlik takıntısı var annemden gelen annem temizlik hastası tedavi falan gördü annemden kalma bi alışkanlık hergun supurum iki güne bir silerim bazen hergun silerim tuvalet banyo toz hergun yikar toz alırım ama boşu boşuna kendime eziyet ediyorum aslında gerek yok ama işte durduramıyorum kendimi bakalım psikola gidicem böyle olmuyo artık çünkü 
tarafından
Yaa hergun tuvaleti banyoyu yikiyormusun ozmn cok yoruluyorsundur canim sen ya Allah yardimcin olsun
0 oy
(7 puan) tarafından
Şuan haftada bir kez yapıyorum
tarafından
Bendensin:D
(7 puan) tarafından
Valla canım 34 haftalık hamileyim. İşe gidiyorum akşam 7 de evde oluyorum. Anca yemeği yapıp yersem şükür. 9 dan sonrada bayılıyorum yorgunluktan temizlik falanda yapamam. Ha zaten eşimle ikimiziz. Hergünde akşam geliyoruz eve çok batmıyor ama haftada bir kafi yinede :D
0 oy
(12,815 puan) tarafından
Haftada bir dip köşe yapıyorum onun dışında sadece süpürge açarım haftada bir de mutfak dolaplarını üstten silerim parmak izi oluyor 
0 oy
(8,414 puan) tarafından
Günlük yapamıyorum malesef  2 günde bir supururum ama hergun sillemem 10 aylık oğlum yerde ne bulsa ağzına atıyor çünkü
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Hergun bazen gün aşırı ev süpürm haftada 1 silerim
0 oy
tarafından
Her gün muhakkak süpürür toz alırım ama anca 2 kez falan silerim. 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Yorumları okudum da sanırım bende tembelim millet her gün yapıyormuş valla bende haftada 2 defa falan anca yapıyorum 
tarafından
Yaa sorma yaa:D
0 oy
(124 puan) tarafından
Çocuk var çok kırık yapıyor hergun supuruyorum haftada 1 siliyorum tozda hafta 4.5 defa alıyorum tuvalet banyo 3 günde 1 çamaşır suyu dökerim lagabolari ovarim çocuk olunca korkuyorum birde lağım kokuyor ev dokmeZsem

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 1,581 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nurse (5,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 447 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Syma (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 263 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,190 göst.