0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (74 puan) tarafından
Oğlum 26  aylık bezi bıraktırmak istiyorum kakasını yapınca soyluyo ama cisini yapınca soylemiyo tuvalete oturtmaya çalışıyorum ama korkuyo ne yapmam lazım yada nasıl başlamam gerekiyo çok korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(3,592 puan) tarafından
Kuzum geceleri bezi kuru kalkıyor mu kaslarının gelişip gelismedigini anlarsın 
(74 puan) tarafından
Yok cnm gecede cis yapiyo sabah bezi dolu oluyo
(3,592 puan) tarafından
Demekki daha hazır degil biraz daha zaman ver annesi benim kizjm suan 22 aylık 2 haftadır geceleri çiş yapmiyodu bende takip ettim gündüzleri hem çiş hem kakayi tuvalete yapıyor tek sıkıntımız kizim çiş geldi demez ben yapacağı saatleri aklıma kazıdım artık
(74 puan) tarafından
Tuvalete çise gidelim deyince kaciyo bende biraz daha zaman geçsin diyorum cevremdekiler baskı yapiyo büyüdü artık alıştır diye
(3,592 puan) tarafından
Onların büyüdü demesiyle olcak iş değil bosver onları kuzucuk daha hazır değilse zorlamaya gerek varmi sen biraz daha gozlemle annesi
(74 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kendini ifade edebilen bir çocuk mu canım karşina al çişini yaparsan buraya yaparsan bize ödül vercek de balon çikolata topitop al çişini yaptı zaman lazimliga yakın yere koy aaa bak sürpriz verdi alkış de gece yatmadan tuvalte götür bidahada tuvalet için uynadirma cocu alismasin gece çise uyanmaya
0 oy
tarafından
Tam benim kızla aynı yaşta . Benim kız da yapınca soyliyor bazen tuvalte götür diyo ama sabrım yok ya bı turlu baslayamadim bı baslasam öğrenecek te işte 
(74 puan) tarafından
Yok benimki daha tuvaletini yapmak istemiyo hadi oğlum tuvalete gidelim çiş yapalım diyorum kaciyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Busra_S (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 628 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu