Allahın belası pislik işten gelmişti yemeğini koydum sonra kendim yicektiö zehir etti bana haram olsun dedi çocuğa yemek yediriyorum geldi aldı dışarıya çıkarıyor sandım üstünde birşey yoktu pek götürme dedim başladı küfür etmeye anneme saydı bir sürü p fesat bu eve gelmiyecek gelip ortaklığı karışıyor annem öyle birisi değil herzaman bana der eşinle iyi ol zavallı kadın bir kez bile kötü söz etmez annemi sevmediği için sırf annemin buraya gelmemesi için bahane üretiyor ağlayarak yazıyorum bunları diyo annen gelince sorunlar başlıyor siz sahitsiniz kendi sorunlarını benim annemden buluyor babamı dedi babanı abini aramışım gelecekler babamı aradım dedi beni aramadı dedim bana buraya gel geldi konuştuk babamda onun ailesi gibi beni suçluyor babam benim arkamda değil çok üzüldü ama çocuğu günah diyor onun için çek diyor ya ben napıcam bundan sonra nasıl yaşıyacam bu evde boşanalım dedim babamın yanında çocuğu alırım nafaka vermem diyor beni deli ettı ağladım psikolojimi bozdu eltimde herşeyi duydu her zaman beni rezil ediyor derdi niyeti beni evden göndermek onunda ailesinin niyetide bu babam gel dese giderdim ama gitmem onların işine geliyor napıcam siz söyleyin siz