Kızım 23 aylık. 1.5 yaştan beri yavaş yavaş arttı inatlaşmaları ağlamaları. Belki daha da artacaktır bilmiyorum Bazen kafasına esiyor kucak istiyor, bazen dışarı çıkmak istiyor kapıya yapışıyor, bazen meme istiyor, bazen oyun oynamaya çağırıyor. Biri değilse öteki yani sürekli Gelecek durumda değilsem bekle dememi çoğu zaman kabul etmiyor. Ağlamalarından içim şişiyor akşama kadar.
Gündüz onunla yemek temizlik eşref saatine denk geldiysek beraber oluyor bazen, kendi kendine oynuyorsa o arada ya da. Ama her zaman olmuyor. Bişey buluyor tutturuyor ağlıyor. Bayılcam valla.
Eşimi bekliyorum yemeği tamamlamak için.
Bugün daha bi fark ettim ev iyice dağılmaya başladı. Daha ötekiyi toparlayamadan beriki dağılıyor. Canım sıkıldı çok bugün.
Tv telefon da açmıyorum bu arada.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Anladığı dilden ne diyorsunuz mesela ya da işlerinizi hangi arada yapıyorsunuz gündüz saatlerinde. Taktik falan varsa alırım
Birde bu durumun üzerine 6 aylık bebeği korumayı da ekle cinnet geçirmeye az kalıyor çocuğa küt pat vuruyor azıcık bıraksam akşam olsa da uyusalar diye bekliyorum 4 gözle
Bende belim burada ağlamalarına nasıl daha fazla sabrederim acaba
Valla canım öncelikle kendini hazırla bu sendroma hiç bitmiiiiiii
Büyük kız 6 yaşında onun sendromu ayrımı,
Ortanca 3 olacak onunki bambaşka bi sendrom
Kuccuk herifim 1 yaşında onunki apayrı
Büyük herifin sendromu daha daha ayriii(koca)
Tanı nebilim 40 dedik gaz dedik kusma dedik bir yaş dedik iki yaş dedik .... ammaaa hiç bitmedi sendromlar ... Galiba da bitmeyecek... klişe bi söz ama gerçekten büyüdükçe dertleri daha da çoğalıyor
Benim oglum ekimde 3 yasina girecek hala bitmedi aksama kadar her seye agliyorcok yorucu yapma derim yapar aglama derim aglar tamam derim yine aglar nereye kdr bakalim
1,486,287 soru
24,299,035 cevap
343,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın