0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese merhaba. Eşim ile evlendikten 10 gün sonra kanser olduğunu öğrendik. Kendimi o kadar çok feda ettim ki onun için bir bebek gibi ilgilendim onunla. Ama hiç bir Zaman bana öyle davranmadı. Bademciklerim şişti, öksürük tuttu hasta oldum. Gecenin bir yarısı ben öksürükten uyuyamazken geberrr dedi. Sonra ben hatırlamıyorum. Gece konuşmamı dikkate alma dedi. Herşeyin altında var bir gerçek. Neyse 3 4 yıl geçti . Kanseri atlattı,bir kızım oldu. Rabb'im sağlıklı sıhhatli nasip etti. Şimdi kızım 2 yaşında. Ama öyle günler geçirdim ki, doğduğundan beri. Artık dayanamıyorum. O kadar pimpirik ki. Yeni doğdu. Ben kızım ile yer yatağında yattım. Çocuk düşer, birşey olur. Dört dörtlük odası yapıldı bebeğimin bir defa uyudu mu deyin hele. Her banyosu problem. Sanki ben üvey anneyim, çocuğu öldürecem ya. Yardım deseniz hiç yok. Annem gelip gitti. Her zaman o yardım etti sağolsun. Ek gıdaya geçeceğiz 6 ayı geçti yok gerek yok. Birde çok bilmiş. Of pandemi sürekli evde . Herşeye lafı var. Sütten kesecek, Allah'ın verdiği rızkı aldım oldu. Çocuk hasta oldu tüm bahane ben oldum. Artık dayanamıyorum. Birşey oluyor hep ben haksız. Ne olur dua edin. Huzurum düzelsin. Ben bu adama aşık olarak evlendim. Şimdi ne huzurum kaldı ne düzenim. Boğuluyorum artık. Çocuğum bugün ağlıyorum diye göz yaşlarımi siliyor. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çalışmıyor mu canım surekli evde mi
(1 puan) tarafından
Çalışıyor öğretmen. Çoğunlukla evde ama
tarafından
Psikolojik tedaviyi kabul etse keşke hafif dozda bı ilaç verir doktor seni de yormaz bu kadar
(1 puan) tarafından
Defalarca konuştum. Kabul etmez, deli miyim ben der. Ben böyleyim böyle kabul et, bu evlilik böyle der hep
tarafından
Allah yardımcın olsun dua et kendine de çok dert edip takma he de geç ya boşver
(1 puan) tarafından
Aminnn.
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun huysuz huzursuz adamla ömür geçiyor ama kadını da delip geçiyor

Rabbim ağız tadı versin evine huzur mutluluk versin inşaAllah
(1 puan) tarafından
Amin inşallah. Öyle yaralar bırakıyor ki. Kimsem yok ailemden başka. Heryer yasak. Gidemem gelemem. Aileme bile kendi olmadan göndermez. Herşeyim kızım. Tüm dert ortağım. Ama onada herşeyi yansıtmak olmuyor. Boğuluyorum resmen artık. Ne yapacam şaştım kaldım. Kedinin köşeye sıkıştığı gibiyim. Her zaman dua ediyorum. Tek sahibim Allah. Görüyorsun Allah ım diye.
(129 puan) tarafından
İşte rabbim herkese farklı bi imtihan veriyor rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun evine yuvana huzur versin inşallah 
(1 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Canim agir hastalik gecirenlerin psikolojisi bozuk oluyor genelde terapi almasi lazim sizin duzeninzin oturmasi icin 
(1 puan) tarafından
Ah keşke del nerde
0 oy
(51,384 puan) tarafından
evdeki kaynana gibi resmen Allah kolaylik versin
(1 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde JMiracim huzurum (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 843 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (240 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,368 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...