0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
Kızlar doktorum benle aynıydı şimdi baya zayıflamış İnt okudum ama pek anlamdm nasıl oluyor bu 

1 cevap

0 oy
(1,842 puan) tarafından
Belirli bir süren var yemek yiyorsun ondan sonra 16 saat falan aç kalıyorsun . O sürede bir parça meyve yada ufacık bir şey dahi yemiyorsun . Sadece su ve kahve içebilirsin ama mutlaka şekersiz ve sütsüz olucak . Çoğu kişi böyle zayıfladı . Bende dün başladım . 5 kilo vermek istiyorum umarım veririm . 
tarafından
Post sahibi değilimde kaçla kaç arası yemek yiyosun o saat 12 saat değil miydi bide o saatler arasında ekmek pilav makarna tarzı yiyo musun 68 kiloyum en az 60 olmam lazım
(713 puan) tarafından
Sabah kahvaltını 12 de yapıyorsun kuzum akşam da 8 de yiyorsun ertesi günü öğlene kadar bisey yemiyorsun  pilav makarna o tarz yemiyorsun dikkat etceksn yine
(1,842 puan) tarafından
Aynen eğer kilo vermek istiyorsun karbonhidrat tarzında şeyler yeme kolay sindirebilen şeyler ye ki güzel bir sonuç al . Kahvaltini haşlanmış yumurta , omlet , domates , salatalık , yeşillik ye mesela . Ara öğün meyve tarzında ye . Akşam da az kalorili sebze yemeği yada tavuk , et ye salatayla . Ekmek yeme bence . Güzel bir sonuç alırsın . Bende 12 de omlet yaparım diye düşünüyorum . Akşam yemeği de yeşil mercimek yemeği düşünüyorum .
(713 puan) tarafından
Aralıklı oruç yapmıyorum ben bu söyledikleriniz yaptım 70 kilodan 63 düştüm ve şu an hala devam ediyorum hedef 58 ama ben ekmk tam tahıllı veya çavdar ekmek yiyorum kahvaltıda iki dilim öğlen akşam 1 dilim toplam 4 dilim yiyorum
(1,842 puan) tarafından
Çok iyi vermişsin . Hala devam ediyor musun ? Mesela bugün ne yedin ?
(713 puan) tarafından
Devam ediyorum canım sabah iki  dilim ekmek peynir zeytin yumurta yedim biraz önce biber dolmasi yaptım  1 tane yicem 1 dilim ekmekle akşamı bilmiyorum canm iki gün önce bende yeşil mercimek yapmıştım annem gilde kaldm diye yememiştim  biraz o var onu yerim  muhtemelen bide ben kalkar kalkmaz  aç karna tarçınlı Türk kahvesi iciyorum
(1,842 puan) tarafından
Tarçınlı türk kahvesini bende bir kaç içtim :)) sende güzel planlamişsin umarım en yakın zamanda istediğin kiloya düşersin :))
tarafından
Bende düşsem keşke oruçta 3 kilo vermiştim geri aldım
(1,842 puan) tarafından
Tekrar vermeye çalış dikkat et . Geç saatlerde falan yemek yeme , ekmek hiç yeme .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
4 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 113 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (848 puan) tarafından soruldu
0 oy