Kızlar ben 30 haftalık hamileyim doğumum ağustosa denk geliyo bende doğurmadan denize gitmek çok istiyodum haftalardır görümcem ben ablamlar plan yapmaya çalışıyoruz beraber gidelim diye ama bi türlü haftasonu havalar güzel olmadı gidemedik geçtiğimiz hafta için de baktığımız da pazar günü hava yağışlıydı eşimle cumartesi gecesi saat 1 de otururken yarın ne yapalım diye düşünürken ben bi hava durumuna baktım pazarı güneşli gördüm hadi kampa gidelim yarın sabahdan da ablamlar gelir yüzeriz beraber dedim eşim görümceme 1 de mesaj attı kampa gidelim diye görümcem bunu saat 3 de gördü bizde 3 ü çeyrek geçe evden çıktık gittik neyse bi güzel çadırda kaldık güzeldi sabah ablası bi başladı eşime wp üzerinden saldırmaya ama neler neler diyo eşim de düşkündür ablasına sever üzüldü defalarca aramaya başladı görümcem açmadı ama öyle burnumdan geldi ki resmen keyfimizi bozdu 31 yaşında evli altında arabaları var sabah hazırlanıp gelmek yerine kampa neden onsuz gitmişiz diye demediğini bırakmadı eşimin yüzü düştü tüm gün aklında ablası vardı onu düşündü sürekli aradı açıklama yapmaya çalıştı nedense çok sinir oldum ben dogurucam iyice agirlasmisim bidaha denize gidip gidemiceğim mechul kendisi ağustos da da gider çocuk gibi trip attı ekimde evlendim daha eşimle geçirdiğim ilk yaz ve ilk defa kampa gidicektim daha yeni evliyiz biz bunu düşünüp bile anlayış göstermesi gerekirdi kendisi öğretmen sevilir sayılır insan ama hareketleri tamamiyle çocuk kendi eşinden babasından ilgi görmemiş eşimden çok ilgi görüyo nazı ona geçiyo diye pohpohlanmayı bekliyo