0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,352 puan) tarafından
Cumartesi akşam biraz usutmusum sanırım karnım çok ağrıidi sabaha uyuyamadım sonra dün  köye kiraz toplamaya annemgile yardıma geldik eşim gitti bahçeye yardıma biz oğlumla evde kaldık akşam oldu yatak yaptım yer yatağı falan beni gece sıkıntı bastı uyumadım kac kez kalktım hava aldım cam açtım sonra istifra ettim kustum rahatladım saat yatmam saat üçü buldu şimdi millet tarlada oğlumu uyuttum bende uyuyayım biraz dedim köy serin güzel sıcak bişey yok yine uyuyamadım ben uyku moduna gecemiyorum uykum var ama uyuyamıyorum uykuya dalmama bisey engel oluyor gibi gece nasıl uyucam gene bilmm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dua aç dinlerken uyursn canm
(1,352 puan) tarafından
Demi ferahlatır belki dünde. Beri uyuyamadım köy serin anne babamin yani her geldimde kalirim uyurum mutlu olurum ilk defa böyle oldum hamile oldumdan beri kalmamıştım ilk defa kaldık yatamadım
tarafından
Uyumayan kişilere rukye var youtube de aç onu dinle canm ilk dakikalarında ben direk rahatlayıp uykuya geçiyodm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende çok uyanıyorum gece 
(1,352 puan) tarafından
Ya bende uyanırım ama uykuya dalmamda sıkıntı var dünden beri
0 oy
(9,722 puan) tarafından
Büyük ihtimal hamile oldugun içindir 
(1,352 puan) tarafından
Ama evimde kaç gün önceye kadar uyuyordum köye geldik uyuyamas oldum yani git gide ağırlaşıyorum hafta geçtikçe uyumak zorlaşıyor
0 oy
(713 puan) tarafından
27 ihlas kuzum inan abdestini al sağ tarafına yat bacaklarını kendine çek bitirmeden uykuya geçmiş olursun zaten 
(1,352 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah fayda görürum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2801 (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 566 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 188 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aabbcc (532 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,760 soru

24,376,297 cevap

348,355 kullanıcı

...