0 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından

Önceden anlatmıştım babam 20 sene sonra bizi aradı beni değil kardeşimi aradı tepkimden korktuğu için beni aramaya cesareti yok bizi Ankara’ya davet etti biz istanbuldayız kardeşimde sen gel biz gelemeyiz demiş ama ben görmek istiyorum madem gelmiyor biz gidelim içimizdeki dökelim konuşalım bizi aramasına ne engel olmuş öğrenelim dedim şöyleki benim babam normal insanlar gibi değil saf herşeyi düşünemiyordu şimdi ruhsal olarak ne durumda onuda bilmiyorum kardeşim hoparlöre verdi konuşurken tek söylediği şey benim kapılarım sonuna kadar açık gelin canım ciğerimsiniz ben içimde ukte kalsın istemiyorum ya ölürse ben gitmedim keşke gitseydim diye kendimi yer bitiririm kardeşimde tam tersimi düşünüyor onun gelmesi lazım diyor evette karşımızda psikolojisi normal sağlıklı bir insan yok ne yapılır bu durumda :(

23 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Yani zor bir karar ama  ben çok safım kesin giderdim ")
-Reklam-
0 oy
(554 puan) tarafından
Hesap sorsan bunca senenin ne diyecek canım? 20 yıl olmuş kurduğu hiç bir cümle geri getiremicek. Ölümlü dünya, hayattayken gidip gör içini dök belki o da konuşmak ister. Bir şeyler düzelmez evet ama insan içini dökünce çok rahatlar
0 oy
tarafından
Nasil bı yer sapık mı değil mi öz babana bile güvenmiyiceksin bu devirde baban olsada iki yabancısnz çok dikkat edin bence

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 738 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
+1 oy
2 cevap 195 göst.
27 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Laz53 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu

411,944 soru

12,401,429 cevap

44,441 kullanıcı

Kategoriler

...