0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (183 puan) tarafından
Kizlar 20 aylik bi bebegim var kusuyor usuttu herhal ne iyi gelir 

5 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
Hadi ama kimsemi bisey bilmiyo 
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum postun yukarı çıksın geçmiş olsun
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Nasıl kusuyor canım kıvamlı mı çökelek şeklinde mı su mu gelıyor yada bır de fıskırarak mı 
0 oy
tarafından
Ihlamur ver bari ,terlemesin Dr götür geçmezse 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Nane limon yap içir 20 aylık oğlum da da kusma başlamıştı goturduk serum takıldı cnm arkasına da ishal oldu yeni yeni toparliyo salgın var  dikkat et doktora götür istersen benimki fiskirtarak kusuyordu
(1,517 puan) tarafından
Canim meraba nasil oldu. Benim kizimda kusuyor serum takmadi igne yapti gönderdi serum ise yarıyormu
(1,737 puan) tarafından
Merhaba canım şükür iyi oğlum atlatalı 1 hafta olacak neredeyse  evet bizde ise yaradı cnm kusmayi durdurdu arkasına ishale çevirdi daha 2 gündür bitti diyebilirim ishal ben entrogermina verdim oğluma bide son azı dişleri geliyor ondan da oldu  diye düşünüyorum biraz da şimdi nasıl ishali falan var mı kızının
(1,517 puan) tarafından
Kivami sivi canim ama pek kati gid ayedirmeiyirum bu aralar. 1 yada 2 jere kaka yapiyor. Gecen gun 5 defa kustu goturduk igne attı doktor acilde günde 1 dafa kusuyor artık dun 1 oldu bugunde 1 inşallah baska kusmaz bisi yedirmeye korkuyorum canim.
(1,517 puan) tarafından
Kivami sivi canim ama pek kati gid ayedirmeiyirum bu aralar. 1 yada 2 jere kaka yapiyor. Gecen gun 5 defa kustu goturduk igne attı doktor acilde günde 1 dafa kusuyor artık dun 1 oldu bugunde 1 inşallah baska kusmaz bisi yedirmeye korkuyorum canim. Kiziminda disleri sis 4 tanesi sis biri patlamış ama kusma yapmadi h8c diğer disleri salgin var diyolar d9ktor ds bisey demedi
(1,737 puan) tarafından
Katı gıdayı az yediği için sividir bu aralar da katı gıda yiyince mi kusuyo inşallah kusma cnm ama tam toparlanamamis olabilir bi bak kurarsa gene götür derim sonra da eşimle bana bulasti  2 gün de biz çektik lokma koyamadık ağzımıza çocuklar ne yapsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 720 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 179 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ⚘GüLoM⚘ (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 3,250 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,383 soru

24,444,323 cevap

353,536 kullanıcı

...