Beni alması ☺️ bu benim için yeterli
Hayır ben bile bazen kendimi çekemiyor iken adam 5 yıldır sesi soluğu çıkmıyor ☺️☺️
Böyle birinden Hediye beklemek Günah ☺️☺️
5 yılın sonunda geçen ay çiçek almıştı anneler gününde oda kendisi vermedi oğluma verdirdi hediyeye karşı alerjisi varda bizimkinin
En son dogumgunumdw iphone aldi en güzeli buydu bazi kadınlar takı sever. Esim de beni oyle saniyodu her ozel günde kolye bileklik falan aliyodu ben hic sevmiyodum ama ayip olmasin diye takiyodum simdi telefon aldi iste. Diyorm bi 10yil hediye almana gerek yok bu cok guzel
Doğum yaptığımda bir kolye almıştı o benim için çok değerli ve cok güzel takmaya kiyamiyorum onun dışında çok romantik benim eşim her zaman hediye alır bir cikiletta bile alsa yeter bana çok mutlu oluyorum
O kadar çok şey aldı ki hepsine ayrı ayrı mutlu oldum çok romantiktir bu işleri bilir ve aldığı şeyler ömürlük saklancak şeyler, suan hangisi daha güzel desen düşünüp seçemem o derece
Çok zor bı durumdayken yani maddi olarak bana 1 tane gül almıştı mutlu olmam için o bana verip verebileceği en güzel hediye olmustu daha sonra maddi değeri yüksek çok hediye aldı ama o Gül'ün yerini tutmadı tabi
411,368 soru
12,382,967 cevap
43,337 kullanıcı