0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu yaz tayin isteyeceğiz. Şu an olduğum yerde rahatım iyi aslında çünkü kayınvalidem oğlumla çok güzel ilgileniyor. Ben Antalyalıyım maalesef oraya çıkmıyor tayinimiz, en azından yakınlarında bir ile gidelim diyorum fakat iki tarafın ailesinden de uzak olacağız. Özellikle çalışanlara soruyorum çünkü en önemli soruoğluma kim bakacak ? Kreşe verebilirim ama ilk aşamada ilçeye gideriz il merkezi olmaz, ilçede seçenekler kısıtlı olabilir. Memleketime çok uzak olduğum için istiyorum tayini. İnşallah pişman olmam. İki tarafın da ailesinden uzak olanlar çok zorlandınız mı? Ne gibi artı eksileri var ?

3 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından
Oğlunuz kac aylikmesleginiz ne 
tarafından
Oğlum tam 24 aylık öğretmenim.
-Reklam-
0 oy
(2,966 puan) tarafından
3 yaşında oğlum ilk 2 yıl dogum iznindeydim bu yıl komşum bakti. Eylülde anaokuluna başlayacak tam gün. Biz de küçük bir ilçedeyiz tam gün devlet anaokulu ve bir tane de özel anaokulu var. Ben çok bir sıkıntı yaşamadım. 
tarafından
Ben de kendim baktım 21.ayında başladım tekrar işe. Kayınvalidem çok güzel ilgileniyor. Gidersem hata mı ederim diyorum ama çok uzağız. Allah için sürekli gider gelirim ama artık çocukla zor oluyor bir de kendi kültürünü özlüyor insan.
0 oy
tarafından
Ben çok sıkıntı yaşadım o konuda. Birsure uzak yerde kaldık. Oğlum çok küçüktü. Bakacak kimse bulamadık. Birsure annem gelip bakmak zorunda kaldı. Perişan olmuştuk ama. Aşırı zorlandım. Sonra şükür yakına geldik. Çocuğun yaşına bağlı. Eğer kreş döneminde isen zorlanmazsin. Ama küçükse inan çok zor oluyor.
tarafından
Şu an tam iki yaşında okul eylülde açılınca 26 aylık olacak işte :(
tarafından
Çok küçük canım. Kreşte yipranir o. Bakıcı daha iyi. İyi birini bulursan bakıcı tut. Kreş için biraz daha bekle bence. Ben yaşadım çünkü. Benden sana tavsiye.
tarafından
Annem gelir aslında ama o da bacaklarından rahatsız zorlanıyor. Kayınvalidem de gelir ama eşinden dolayı uzun kalamaz. Buradayken kalıyordu bizde, hafta sonu gidiyordu evine.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 260 göst.
0 oy
19 cevap 393 göst.
0 oy
17 cevap 415 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde ... Mira... (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 107 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (183 puan) tarafından soruldu

383,122 soru

11,467,078 cevap

35,069 kullanıcı

...