0 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Eşim çocuğu dışarı çıkacam dedi bende tamam dedim annesine götürmüş yaa deli olacam benim çocuğumu düşünmeyen önemsemeyen insanlarin yanına nasıl götürür ya tamama babaannesi dedesi ama o küçücük çocuğu bile önemsemiyorlar değer vermiyorlar görme gibi bir çabaları yok 

28 Cevaplar

0 oy
(503 puan) tarafından
Ben sana hak veriyorum sezeryanla doğum yaptım yanıma gelmedi taburcu oldum gelmedi oğluma bir çorap dahi almadı evlerimizde çok yakın iki dakikalık mesafede eşimde götürmek istiyor izin vermiyorum görmek isteyen gelip görür zaten
-Reklam-
0 oy
(286 puan) tarafından
Insallah annene çocuğunu goturmezsin canim o cocuk sadece senin degil senin ailenin torunu degil bu yonden bak 
0 oy
(711 puan) tarafından
Bacım sonuçta babannesi dedesi mecbur onlarda sevecek ilgisizlikleri onlara kalsın boşver . Benimkiler de yapmacık seviyorlar lafta yani ama napalim atsan atılmıyor satsan satilmiyor 
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Kesinlikle boşanma sebebi 

Ya Allah aşkına esinin hiç mi hatri yok belki adam oraya götürünce seviniyor neden esinide anlamak istemiyorsun kaynanan kötü olabilir bu kadarda devlet meselesi yapmayin
0 oy
(9,534 puan) tarafından
Kendi hırsınıza cocugunuzu kurban etmeyin biraz ılımlı olun ya 
0 oy
tarafından
Yaşadıklarının ağırlığı bırak sende kalsın çocuğa yansıtma sonra çok büyük ikileme düsuyorlar
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Cabalar olmayabilir. Goturmed ıstıyosan bırak gorursun. Goturmed dersen sen kotu olursun. Bırak bıkac kere gorursun sonra sıkılıp hep ben mi getirecem sızde gelın der. Kocanla aranı bozma boyle seyler ıcın
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Götürmesine neden bu kadar kızdın ki kocan istemiş götürmüş sen istediğin kadar kötüler ilgisiz düşüncesizler diye diret o onun annesi babası kimseyi tınlamaz. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 644 göst.
31 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 718 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 909 göst.
24 Şubat 2021 Aile kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,274 göst.