+1 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde (1,742 puan) tarafından
Bir evlat kolay yetişmiyor hepimiz biliyoruz . Ufacık ateşi yükselse veya düşse aklımız gıdıyor.Pınar daha 27 yaşında gencecık bır kadındı . Cani önce bogmuş sonra küçücük bir varile kızı sokmuş 180 boyundakı kızı minicik varıle sonra yakmış sonrada üstüne beton dökmüştü.hangı anne baba dayanır böyle acıya . Ve o cani bugün ödül gıbı ceza aldı. Pınar Gültekin'i yakarak öldüren Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl ceza verildi. Yargıtay kararı onaylarsa Avcı'nın 10 yıl yatıp çıkması bekleniyor.

Bu caniliğin karşılığı 10 yıl mı cidden ?

30 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kimse bu şekilde ölmeyi hak etmiyor ama davanın içeriğini biliyor musun googleden okumanı tavsiye ederim şimdi ben birşey desem linç yerim 
(7,788 puan) tarafından
Kız okudumda ben ne okudum oyle ya.
(3,355 puan) tarafından
İşte bende bunu demek istedim :(((
(7,788 puan) tarafından
Bilemedim simdi :( bi erkek bunu soyluyorsa ya dogrudur yada karaktersizdir
(1,742 puan) tarafından
Davanın içeriği ne b.k olursa olsun hıc bır onsan bunu hak etmiyor kendınden güçsüz bir ınsanı bu şekilde oldurmek senın evladın var mı ? Evladın nasıl olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun bunu hak eder mı ? O evladın annesine gıdıp bu cümleyi kurabilir  mısın ? İnsanlar işledikleri suçtan dolayı odam edilir ama idamın da bır ahlakı vardır
(7,788 puan) tarafından
Tabiki haketmiyor...
(1,276 puan) tarafından
Ben baktım bişey göremedim ne varmis ki davanın içeriğinde
(7,788 puan) tarafından
Adam kadinin kendisine bisey icirip uyuttugunu. Sonrada 2 tane erkege tecavuz ettirdigini foto cekip o fotolarla santaj yaptigini soylemis. Belkide kendini kurtarmak icin soyledi net bisey yok
(3,355 puan) tarafından
Kimse böyle ölmeyi hak etmiyor tabiki de onu baştan söyledim zaten keşke adam öldürmek yerine gidip karakola şikayet etseymiş ama eğer adamın dedikleri doğruysa kadın neden böyle birşey yapmış ki birde ailesi de biliyormuş hiç biri kızlarına neden böyle yaptın diye sormamış
(6,682 puan) tarafından
Link atar mısınız
tarafından
Yalan kendini kurtarmak için sallamış . Nasıl olsa öldü kendini savunamaz diye istediği iftirayı atsın tabi.
(6,682 puan) tarafından
Baktım da hiçbir delil yokmuş bu konuda ne bir video ne ses kaydı ve demiş ki ilk o bana bıçak çekti o yüzden öldürdüm kızın olusunde hiç bıçak izi yok adam dada çok çelişkili konuşuyor Muş bide
(7,788 puan) tarafından
Bakti kendimi nasil kurtarabilirim boyle soyledi. Bilmiyorum dogruysada cok igrenc
tarafından
Şerefsizzz yalan soyluyor. Hem can al hem de iftira at oh ne güzel. Bunun böylesi sırf kendi i aklamak için erkekle ilişkiye girip muayeneden de geçer ******** katill. Ülkede kim adam öldürse hele bu kişi kadınsa elini kolunu sallayarak çıkıyor. Allah belasını versin bunlara ceza vermeyenlerde en az onlar kadar suçlu.
-Reklam-
+5 oy
(3,058 puan) tarafından
Şeriat getirilmeli artık kim kime ne yaptıysa aynisi yapılmalı adil olmak için
+1 oy
tarafından
İşte bu yüzden kadın cinayetleri son bulmuyor. Bu kararlar hep yüreklendiriyor böyle psikopatları..
(1,742 puan) tarafından
Öyle canım
+1 oy
tarafından

Bende dün akşam gördüm haberlerde ne yazık ki adalet yok bu ülkede suçsuz günahsız boş yete yatan onca insan var ki böyle canilere bu kadar ceza veriyorlar yas dün akşamdan beri hic unutmadım aklımdan çıkmadı inanki :'(

(1,742 puan) tarafından
Ben o anne babayı dusunemıyorum rabbım kımseye yaşatmasın
tarafından
Anne babası bir feryat figan kıyametler kopariyordu Allah sabir versin
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Ona o ceazyi veren insan dışı kişinin vicdanindan şüphe duyarım Allah ıslah etsin vardır bir torpil saçmalık bu başka birşey değil...

(1,742 puan) tarafından
Onlar ınsan değil
0 oy
(272 puan) tarafından
Yaziklar olsun... Adalet sifir kadin ve cocuk haklari ayaklar altinda diyecek bi söz bulamiyorum desemde konu siyasi iceriklere giriyo sonra vay efendim vatan düsmanisin oluyor...
(1,742 puan) tarafından
Zaten bu hayatta kadın çocuk ****** ağaç olmayacaksın ya öldürülürsun ya tecavuze uğrarsın
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Gerçekten yazıklar olsun.
(1,742 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Cezaevinde inşallah daha beterini yasatırlar da o 10 yılın sonunu göremez ******** adi
(1,742 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Ztn millet böyle görüyor nede olsa cezası yok diyip onlarda öldürüyor yakiyo tecavüz ediyor yazıklar olsun 
(1,742 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Ailesi yıllarını versin büyütsün sonra pisliğin biri hayattan koparsın ne güzel ya 
(1,742 puan) tarafından
Sonrada burdan bırı yazsın yoruma davanın içeriğini biliyor musun diye
0 oy
(711 puan) tarafından
Sen anlatırken benim yüreğim dayanmadı kız .   İdam edilmedikçe boyle caniler daha çok kadın cinayeti duyarız böylelerini hapis değil idam paklar 
(1,742 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Allah topunu kahrı perişan etsin inşallah yazıklar olsun 
(1,742 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(11,215 puan) tarafından
kadinin degeri mi var ki cezasi olsun ;)
(1,742 puan) tarafından
Öyle valla
0 oy
tarafından
Türkiye de kadın olmak zor , kadın ölmek kolay çünkü cezası idam olmaliyken utanmadan indirim yapmışlar anlamıyorum bunların çocuğu yok mu kendi çocuklarına olsa bı ton avukat tutup ömür boyu hapiste kalsın diye uğraşırlar 
(1,742 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
tarafından
Denilebilivek bişey bulamıyorm adalet 0
(1,742 puan) tarafından
Yaşadığımıza şükrediyoruz hergun
0 oy
(952 puan) tarafından
Bu ülkede normal olan neki zihniyetleri batsın 
(1,742 puan) tarafından
Bunlar bızım ulkemızın normalleri ne yazık kı
0 oy
(1,295 puan) tarafından
O adamı öldürürüm net. 10 yıl yatar çıkarım en azından içim biraz da olsa rahat eder geberttim diye. 
(1,742 puan) tarafından
O pisliğin kanına elini bulaştırmaya değmez
0 oy
(668 puan) tarafından
Daha çok ölecez cnm sonu yok bunun 
(1,742 puan) tarafından
Hergün ölüyoruz
0 oy
(7,788 puan) tarafından

Allah kulunu bilmez mi? Kısasta hayat vardir demis. Cunku en caydirici ceza bu. Ama anlayan dinleyen kim :angel:

0 oy
(4,589 puan) tarafından
O.on yıl ayaklarına beton döküp gezdirmek lazım oylelerini neden müebbet vermezler anlamam cinsyet bu
(1,742 puan) tarafından
Öyle canım
(4,589 puan) tarafından
Vallahi yazık benim de iki kızım var ve endiselenmiyor değilim bu işlere rabbim herkesin evladını iyilerle karşılaştırsın zor ya biz yedi yaşında mahalle mahalle gezerdik pist diyen olmazdı şimdi kapının önüne çıkamaz olduk

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,234 göst.
28 Haziran 2024 Moda kategorisinde Gamzeliwampir (2,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,619 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bal kokulunun annesi (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,940 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 239 göst.

408,403 soru

12,270,181 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...