Daha önce anlatmistim esime eski sevgilisi sosyal medyadan msj atmis yaklasik 15 gunde 4 5 kez konusmuslar ben 2 ay once yazismalarini gordum kadin resim atmisti..bu kadini biliyodum zaten benle tanismadan 4 sene once bitmis bi iliski evliligimiz ilk yilinda bi arkadasiyla bu kizla alakali konusmasini gormustum eski bi msjti o doneme ait sonrasinda sordugumda anlatmusti.suan ise kadin annem ve ablam öldü sen nasilsin hayatin nasil diye konusmak istemis bi iki kere bu konuda konusmuslar daha sonra kadin eski gunleri konusmus ozledin mi hatirliyomusun gibi o donemki iliskileri fazla samimiymis birliktelik olmamis ama cogu seyi yasamislae kiz resim falan atiyomus o donemde ben yakaladiktan sonra esim yuzume bakamadi cok ozur diledi daha sonra kadin bana msj atti esin seni seviyo bi anlik hataydi benim yuzunden yuvani yikma o sana deger verdigini soyledi tarzi seyler yazmis..en son konusmada bidaha konusmayalim demisler bana dedigu bu yani.kadin ayni gun resim atmis acik bi resim ben gorunce şoka girdim hic beklemedigim biseydi esim o gunden beri ozur diliyo bidaha konusmadilar eminim whatsabini kendime yukledim haberi yok konusmalarida uygulamadan takip ediyorum eminim yani.bu donemde evimdeyim kimseye anlatmadim zaten.. haftasonu konustuk yine yalvardi ayaklarima kapandi optu bende hem 2 cocugum var hemde bugune kadar hep ilguliydi hep sevdigini hsssettirdi bikere kotu soz etmedi diyebilerim ufakbtefek tartismalar disinda bisey yasamadik affertmeye caliscam dedim ama kafamdan kolay atamiycam dunn yine bikac soru sordum artik deşme bu konuyo onumuze bakalim izin ver affettireyim sana kendimi diyo pisman oldugunu biliyorum ama yetmiyo.. bidaha ypmasa bile bikere bu tarz bi konusmaya girmis nasil davrancagimi bilemiyorum