Kizlar ben 6 gun once dogum yaptın geçen hafta son kontrolume gitmiştim ultrasonla bebeğime baktık.Cuma günü de sezeryan sonrası kontrole gittik ultrasona girdim bebeğim karnimda degil yanimda ama cok tuhaf hissettim duygusallastim. Galiba cok alismisim prensesimin karnimda olmasına tuhaf bi duygu yaşadım sizde de Öyle oldu mu
Ben 40 m ciktiktan sonra gitmeme ragmen yasadigin duygusnu yasadim yeni dogum yaptgm da hamileymsm gbi hssedydm kendimi
Olmaz mı doktor ultrasonu tutunca ekrana bakıyordum sanki bebek var gibi
Ayy benimde alışmam hci kolay olmadı 3 aylık hala bazen inanamıyorum ama sonra bağrıma sokasım geliyor büyüdükçe ciğerin sürekli yanıyor panik olmalar ilerliyor Rabbim bağışlasın bizlere sağlıklı kazasız belasız büyütelim
Allah seni ya valla ben de ilk haftalar oyleydim ilk ay felaket geçti psikolojik olarak gece kalkıp bakıyordum nefes alıyor mu diye ya kusarsa diye. Sonra başkası kucağına alınca hırçın kedi gibi oluyordum gece uyuyunca çocuk uyanık zannediyordum elime boş battaniyeyi alıp salliyordum kocama kızıyordum bebek yatakta uyuyor görmüyor musun bebeği ezeceksin diye kiziyordum aynaya bakmak istemiyordum alismistım göbekli halime sanki hastalıklıymışım gibi öcü gibi geliyordum kendi kendime
406,806 soru
12,206,156 cevap
36,772 kullanıcı