0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar bugün kuzenlerim ve çocukları ile parka gittik güzel bir yerdi kumlar vs de vardı.iki tane çocuğum.var biri on aylık onu kuma oturttum yanında kuzenim vardı onun da iki çocuğu var neyse kızımın peşinde takılıyorum ama hiç kimse yoktu dediğim yerde.sonra çarşaflı bir kadın geldi görüntülü biriyle konuşuyordu yerde oturan oğlumu gosterip burda kaskli bir bebek var çok tatlı deyip yanına sokuldu ben de hemen geldim Allah'tan bebeğim yerde birşeylere bakıyordu yüzünü göstermedi çok tedirgin oldum hemen aldım çocuğu götürdüm bu ne rahatlık ya ben milletin çocuğunu sevmem yaklaşmış çocuğu sevecekti.ve çocuğu telefonda gösteriyordu hemen aldım bu nasıl bir akıl ya

7 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
İnsanlarda çok garip artık normal yok
(59 puan) tarafından
Evet ya parkı tanitiyordu video mu çekiyordu konuşuyordu anlamadım korktum açıkçası
tarafından
Aman parkın nesini tanıtacak bana hiç iyi niyetli gelmedi . Şüpheli durum olursa arıyorum polisi uzaklaş hemen de , herşeyi normal karsilaya karsilaya herşeyi rahatça yapıyorlar. Bizde çocuk görünce sevimli diyoruz ama gidip yanına sevmiyoruz öyle bir dönemde değiliz ki asla tanımadığımız birinin bebeğine dokunmam gidip konuşmam rahatsız olabilir ailesi diye.
-Reklam-
0 oy
(12,940 puan) tarafından
Belki kötü bi niyeti yoktu ama şu zamanda bu kadar da rahatlık olmaz ya 
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Devir kotu artik bir sey olmasa bile korkar olduk Rabbim kotuye firsat vermesin evlatlarimizi bizleri korusun
0 oy
tarafından
Dikkat et canim ya artık herseyden korkar olduk Belki kötü niyetli değildi ama yinede  dikkatli olmak lazım 
0 oy
tarafından
Sevmeyi bırak kacirabilirdi. Sen izinsiz ne hakla kameraya gösterir manyakk kadın. Valla kimseye güvenim yok çocuklarını gözünün önünden ayırma sakın Allah korusun. Belki de kamerayla karşı tarafa gösteriyor bu olur mu diye. Ben artık kimsenin iyi niyetine inanmıyorum. 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Bundan 20 sene önce olsa yadorgamazdım ama simdi sorgularım ben bunu
0 oy
(537 puan) tarafından
Ay ne biçim insan ya ne hakla başkasının çocuğunu gösteriyor terbiyesiz yol yordam bilmeyen biri demek ki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 496 göst.
0 oy
8 cevap 576 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 804 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 515 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu