Kızlar merhaba bugun yasadıgımız seyı anlatmak istiyorum cok uzuluyorum cok zoruma gıdıyo düğünümüz olcak nasıpse avm ye gittik bugun gelınımız ben annem ve gelininin ablası elsık seyler almak ıcın neyse rabbım blıyoya agzımızı acık bosey soylemeyi bırakın ( simdi zaten ne soyliceksiniz ciler gelmeden soyleyım hanı su magazaya gırelım tarzında bıle agzımızı acıp bısey demedık ) şuda güzelmiş diye fikir bile vermedik bir kere hariç gelinimiz hangı öagazaya gırdıyse bızden ardından gırdım girişte oturduk ablasıyla ne ıstıyosa sectı aldı gıydı bızde parasını odeyıp cıktık herneyse gelın ocerde bindallı denerken annemle o ara konusuyoruz ablasıda var yanımızda annem dedıkı kızım sen ne gıymeyı dusunuyosun bende dedımkı annem nasıpse abıye gıycem Allahım bunu dedıgım an ablası bı başladı bugun senın gunun degıl bu gün ****** günü sen başka müsait bi zaman gel felan demeye şok olduk yanı öle bi niyetım yoktu hanı bende kendıme gıtmısken alayım edeyım gıbısınden kı olda bile onlarane begencem alcam parasınını ben ödicem ama öle tepkı verdıkı cok sasırdım neyse ben gerekencevanı verdım sonra baska bı magazaya gırdık guzel bı helınlık gördüm kızım ıcın sordum fıyatını oda ne gelınımız kolumdan tutup bırak bırak napacan felan demezmı tekrar şok oldum ya eve geldım öle üzüldümki daha eve girmeden babamın parasıyla hıcbırsey almamı şstemıyo el gibi görüyokı dilede getiriyo evın kızo ben olcam soz el kızosınız artık dıye yanı hırsımdan carlıcam dugun arefesınde görüöcesi olay cıkarttı demesınelr dıye ama nebılım rabbımden revamı bu oladat ıyı yaklasıyoruz gönlü olsun yüzü gülsün diye ama uaranamıyoruz üstüne bişz böyle kırıyo üzüyo içimi dökmek istedim ya