22 aylık kızım aşırı derecede haretkli yedi yirmi dört saat peşindeyim deli danalar gbi peşindeyım masaya çıkıyor cekyat ın tepesine çıkıyro eve süpürge atıyrıum temizliyorum bi bakıyorum ekmekleri parçalamış hepsi yerde kaşıkları çekmecede çıkaryrı salonun ortasına alıp hepsini atyor iç çamaşırlarımı yazmalarımı tek tek getryro salona belki 10 defa üstünü değiştryrıım 10 defa altnı değiştryrıım yoruldum kızlar 5 senelik spiral var 2 yıl gttı 3 sene kaldı bazıları ayy çoçuk yap beraber büyüsün dyro mesela bugun parka gttım bir kadın dedı aklın varsa kızını büyüt snra 2. Yap çok zor dye bakıyırum kadınlar otryro çoöukları parkta tek kayıyor benm kızımda hep peşindeyim şu dönmeli kayak varya çıkmış tepeye ayakta bekliyor ödüm koptu düşecek diye ayy gelde 2. Düşün Allaşkına hem maddi olarak hemde manevi olarak çok zor
Rabıa sen bensın resmen nıye boyle bızım kızlar
Akşam oturup ağlayacaktim o derce yordu beni kızım durmuyor ağlıyor istekleri bitmiyor huzursuz bide kalkıp ikinciyi yaparsam tencere tava söyler dururum sjjsjsjsj Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ayni oglumu anlatmissin benimkide tam 22 aylik. Ve suan 6haftalik hamileyim bir deli cesaretiyle
1,490,135 soru
24,353,788 cevap
346,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın