0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (5,928 puan) tarafından

22 aylık kızım aşırı derecede haretkli yedi yirmi dört saat peşindeyim deli danalar gbi peşindeyım masaya çıkıyor cekyat ın tepesine çıkıyro eve süpürge atıyrıum temizliyorum bi bakıyorum ekmekleri parçalamış hepsi yerde kaşıkları çekmecede çıkaryrı salonun ortasına alıp hepsini atyor iç çamaşırlarımı yazmalarımı tek tek getryro salona belki 10 defa üstünü değiştryrıım 10 defa  altnı değiştryrıım yoruldum kızlar 5 senelik spiral var 2 yıl gttı 3 sene kaldı bazıları ayy çoçuk yap beraber büyüsün dyro mesela bugun parka gttım bir kadın dedı aklın varsa kızını büyüt snra 2. Yap çok zor dye bakıyırum kadınlar otryro çoöukları parkta tek kayıyor benm kızımda hep peşindeyim şu dönmeli kayak varya çıkmış tepeye ayakta bekliyor ödüm koptu düşecek diye ayy gelde 2. Düşün Allaşkına hem maddi olarak hemde manevi olarak :'( çok zor 

25 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından

Valla ben 4. Yü düşünüyorum bebişim az bğyüsün 4ü yapcam inş :P

(5,928 puan) tarafından
Ayy maşalh aralarında kaç yaş var
(176 puan) tarafından
En büyüğümüz 11 yaşında, ortanca 8, en sonuncu 6 aylık :)
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
7 aylik oglum asla düşünmüyorum kıpır kıpır . Bak simdi bile ev darmadagim uzanmis bende uzandim oyle oynuyor yanimdan ayrilma diyor yani bi 4 5 sene düşünmüyorum 
(5,928 puan) tarafından
Valahi çok zor bazen ağlıyorum
(446 puan) tarafından
Ayy hala agliyorum
0 oy
(6,305 puan) tarafından

Küçük 2.5 yaşında büyük 4 yaşında iki kızım var:)

Allah canlarına sağlık versin çok yaramazlar ama büyüdüler şükür ya

(5,928 puan) tarafından
Sen iyi kötü büyütmüsün bşey anlamıynca insam yoruluyor ya
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Benim kızımda 7aylik olacak alt komşum diyor bir tane daha getir kardeş kardeş buyusunler ben istemiyorum kesinlikle 4 5 yaş arası olsun istiyorum dün o kadar ısrar etti ki yapasim geldi neyse ki eve gelince saçmalama dedim buna zor bakıyorsun milletin gazına gelmim dimi :) bir de komşum öyle hikayeler anlatıyor ki yok bir akrabam ilk çocuğunu getirmiş ara vermiş çocuğun büyüyünce istemiş ama olmamış yok öbürü beni dinlememiş tek çocukla kalmış falan orda baya baya ikna oluyordum evde aklım başıma geldi dediğim gibi ara vermek iyidir bence 
(5,928 puan) tarafından
Vala banada dyrolar beraber büyüsünler falan ama cesaret edemiyrum bnm kız baya yaramaz harekltli ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 599 göst.
19 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 332 göst.
29 Haziran 2022 Aile kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 696 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 513 göst.