0 oy
502 göst.
Aile kategorisinde (554 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimle ortada bişey yokken bile birbirimize çok ters cevap verir olduk ben bebeğin verdiği yorgunluktan eve yetisememekten oda geçim sıkıntısından sanırım herşey ters cevap herşeye bağıriyoruz birbirimizin arasında saygı diye bişey yok küfürler beddular havada uçuşuyor beni çocuk için evde tutuyormuş ben kendime göre o kendine göre haklı evde düşman gibiyiz önceden böyle değildik sohbet bile etmiyoruz hiç vakit geçirmiyoruz ailecek bişey yapmıyoruz sürekli laf sokma halindeyiz o çok dağıtıyor ben buna kızıyorum mesela oda ben kızıyorum diye kavga ediyor hemen küfür ediyor bende ona bağırıyorum sonra beddua ediyor bende ona ediyorum napacam bilmiyorum biseylerin düzelmesini istiyorum ikimizde inatciyiz iletişim bozukluğu var napacam kızlar akıl verin evde huzur olmayınca çok zor benimde çenem durmuyor onunda severek evlendik neden böyle olduk yazarken ağlıyorum en ufacık şeyde bile tahammül kalmamış ikimizde de. Sonra bağırdık kız uyandı gel uyut sen dedim aldı kızımı bana beddua ediyor yarın babanın evine si.ktir git diyor kızım kalır sen git diyor seni kız için tutuyorum diyor evi terk ederim diyor bende tabi o konusurken bunları bende ona laf ediuorum bilmiyorumm sonra pişman oluyorum artık mutlu bı yuvam.olsun istiyorum olmuyor cinsellikte kalmadı aramizda

9 Cevaplar

0 oy
(917 puan) tarafından
Bir tarafın mecbur inadını kırması lazım yada daha sakin olması yoksa ikinizde inat ederseniz  bu şekilde devam edersiniz
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
Evde bol bol bakara suresi okuyun dinleyin canım hem kendi üzerinize hemde eşinizin üzerine nas Felak sürelerini okuyun belkide nazar degiyordur. Ayrıca biraz alttan almak herkes için hayırlı olur, tatlı dil her zaman işe yarar. Hem bırak biraz ev dağılsın kimseye zarar gelmez önemli olan huzur.
0 oy
(913 puan) tarafından
Bence oturup konuşun kavga aninda biseyleri çözemezsiniz zaten eşinle de seninle konuşmak istiyorum iliskimizin düzelmesi için ikimizde fedakarlık gosterelim degismeye çalışalım filan diye sorunlarınızi konuşun. internetin varsa evde Bakara suresi aç canım okuyabilirsen yada sen oku. Eve huzur getirir Allah in izniyle inşallah herşey düzelir önemli olan fedakarlık yapabilmek ve bı adım atmak. 
0 oy
(14,311 puan) tarafından
Sen farkındasın aranızdakinin daha da soğumadan kendini biraz yumusat 
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.......
0 oy
(362 puan) tarafından
Kız sen bensin tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim son yazdigin kısım hariç  bebekten önce böyle değildi aramızda iletişim kalmadı o inat ben inat yiyoruz birbirmizi gururluyuz kendisi aşırı temiz yemek seçer takıntılı bizim burçlar birbirinden hiç hoşlanmıyor tamamen zittiz kesin sizinde öyledir 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bunu soylemeden edemeyeceğim kim linc ederse de umurumda degil

Bazen kadinlar da susmuyorlar  evliligin daha güzel gitmesi icin bazi seyleri gormezden gelecen herseye karismak laf sokmak zaten kavga sebebi 
0 oy
(21 puan) tarafından
Bizde aynı böyleydik canım birbirimizden iyice soguduk telefon saklamalar huyları değişti  sonuç o evi terketti bende iki çocukla babamın evine geldim ne olacak hiç bilmiyorum 
0 oy
(657 puan) tarafından
Tartışırken bir saniye durmayı dene. Bu kavga niye çıktı diye bir sor kendine. Muhtemelrn incir çekirdeğini doldurmayacak saçma bir şeyden. Eşine de tatlı bir tonda sor ne yapıyoruz biz diye. Ten teması ve bol bol göz göze bakismak da çok önemli. Ben sinirliyken eşim komik bir şey soyler veya taklidimu yapar. O an sinirim kalmıyor dağılıyor sanki. Sizde durum farklıdır belki hoşlandığı seyleri kavgayı bitirecek şeyleri daha iyi bilirsin. Bu akşam eşin gelince bir boynuna sarılıp seni çok özledim desen ona da iyi gelir.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 730 göst.
7 Ekim 2021 Aile kategorisinde Kubracelik (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 423 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Semrak (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 303 göst.