0 oy
726 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından

Eşimle sürekli kavga ediyoruz en ufak Bir şeyde kavga çıkarıyor bu arada 2.evliliğim biraz önce işten geldi yemeğe beğenmedi çıktı gitti ne zaman tartissak bana o.rusbusn sen diyor orsbu çocuğu diyo eski kocan seni iyi yapamamış ondan boşandın sonra başıma kaldin daha neler saçmalıyor ben de kendimi tutamıyorum bıktım artık yemin ederim sinirden ağlıyorum her gün böyleleri için mi hayata geldik biz bilmiyorum nereye kadar gider böyle 

26 Cevaplar

+4 oy
önce (43 puan) tarafından

Edep elden gidince demek ki bu tür hyvliklar çıkıyor meydana bir insan hanımına nasıl olur da o. Kelimesini kullanır sende deseydin ya sende tam bir gavtsn diye birde eski kocanı nie karıştıyor o nasıl bir kelime ya eski kocan seni yapamamış tövbe tövbe şaşırmış bence boşan 

önce (3 puan) tarafından

Maalesef edepsizin önde gideni pislik midem bulanıyor artık yüzünü bile görmek istemiyorum eski kocama kurban olsun hiç yoktan bundan iyidi

önce (43 puan) tarafından
+1

Bir söz aklıma geldi gelen gideni elbet aratır sizin ki o hesap olmuş 

-Reklam-
+3 oy
önce (151 puan) tarafından

İkinci evliliği yapan kadınların büyük bir kısmı mutlu değil. Bunu size özel söylemiyorum genel bir tespit bu. İnsan yanlış bir eş tercihinde bir kere yanılabilir evlenir hata yaptığını anlar boşanır. Peki ama ikinci kez nasıl aynı yanlışa düşülür? İlkinden ders almak daha dikkatli olmak daha çok sorgulamak gerekmez mi? Hele ortada bir çocuk varken… Boşanmak zaten başlı başına zor yıpratıcı ve travmatik bir süreç. Bunu ikinci kez yaşamak zorunda kalmak gerçekten düşündürücü. Sizi namusunuz ile terbiye etmeye  çalışan bu mahluka daha fazla katlanmayın derim.

önce (3 puan) tarafından

Maalesef öyle haklısınız başımız da büyük olmayınca bu tür şeyler meydana geliyor ben boşandıktan sonra evlenmeyi düşünmüyordum ama ailem zorladı 

0 oy
önce (8,114 puan) tarafından

Ay yok artık ne kadar terbiyesiz ağzından çıkanı kulağı duymuyor sanırım ikinciyi neden evledin yokmu arkanda duracak bir ailen niye çekiyorsunuz böyle adamları

önce (3 puan) tarafından

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam ailem istedi evlilik yapmamı dışarda laf söz olur dul demesinler diye eski çağ zihniyeti işte 

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Terbiyesiz ya.... 

önce (3 puan) tarafından

Yoo haklısınız içimden o kadar onları demek geçiyor ki anlatamam 

önce (131 puan) tarafından

Kusura bakmayın sözüm ağır ama size değil kesinlikle ama yani terbiyesiz söylediği kafa bak .adam ol da bu sozlerde bulunma bari ... Allah hidayet ini versin.. böylelerine söyleyecek laf çok da insan kendine yakistiramiyor.

önce (3 puan) tarafından

Yok estağfurullah çok haklısınız daha fazlasını hak ediyor pislik böylelerine orsbu lazım ondan hakkından gelir böylelerin

0 oy
önce (6,266 puan) tarafından

Al benden de o kadar canım 

Benimki de azdi bakalım iyice 

Bi gün Allah ya ona verecek ya bana 

Böyleleri yüzünden hayatımız bitiyor işte 

Her günümüz zehir geçiyor 

Bende bıktım saat kaç oldu kafam gözüm ağrıyor 

Bizimde ikinci evliliklerimiz 

önce (3 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor hele de 2.evlilk olunca insan çıkmaza giriyor ne yapacağını bilmiyor 

önce (6,266 puan) tarafından

Arkan yok cocuklarin var bilmiyorum valla ne olacak halimiz

0 oy
önce (1,420 puan) tarafından

İkinci evliliği yapanların kiyaslanmaya maruz kalması daha çok kötü bı durum . İllaki ufacık biseyde bile eski koca lafı öne sürülüyor Allah yardımcın olsun ikinci baharını yasayamamissin gene bı oduna denk gelmişsin çok üzüldüm senin adına 😐

önce (3 puan) tarafından

Maalesef öyle gerçekten hiç böyle hayal etmemiştim bütün umutlarım yok oldu eski kocami karıştırmasindan nefret ediyorum odun iyidir tam bir kalas

0 oy
önce (1,172 puan) tarafından

Ya canım madem ailen istedi zorladı diyorsun ya söylicrksin onlara bana bunları bunları söylüyor sizin yüzünüzden evlendim diyeceksin onların yanına gideceksin. Araştırmadan tanımadığı biriyle mi evlendirdiler hic sanmıyorum da neyse çocuk var mı varsa ilk evlilikten mi 

önce (3 puan) tarafından

Annem kalp hastası ve yaşları büyük bu durumları anlatip onları üzmek istemiyorum kaldıramaz annem ama bir yolunu bulmaya çalışıyorum evet çocuğum var 2.evliligimden

önce (1,172 puan) tarafından

Anladım canım Allah yardımcın olsun da güzelim bu mahlukata neden çocuk doğurdun be güzelim sana o. Diyen birine 

önce (3 puan) tarafından

Önceden bu kadar değildi çocuğumuz olsun mutluluk sevgimiz artar düşüncesinde oldum olmaz olaydım 

0 oy
önce (379 puan) tarafından

Gerçekten edepsiz kötü art niyetli eşiniz ya Allah hidayet versin sanada sabır versin aile yok mu destek olsunlar olmadı Gine ayrıl ne olacak huzur yok 

önce (3 puan) tarafından

Maalesef öyle edepsizin önde gideni Allah razı olsun teşekkür ederim maalesef ailem olmaz ayrılsam orta da kalırım 

önce (379 puan) tarafından
+1

Ah bacım kadın olmak ne zor kız annesiyim hep bunları düşündüm 

0 oy
önce (8,805 puan) tarafından

Ah canimm ya kiyamam, neden cekiyosunki boyle birini 

önce (3 puan) tarafından

Başa gelince çekiyorum işte Allah sonumu hayr eyler inşallah 

Allah yardimcin olsun ne deyim. Ailen seni zorlamis . Baban yokmu ona  bari soylesene bana bu laflari ediyor diye.

önce (3 puan) tarafından

Babam var yaşları çok büyük mazallah bu durumdan ötürü rahatsızlanabilir onları da sıkıntıya sokmak istemiyorum 

Canim bunu bahane etme bence, sakin bir sekilde konus , bak uzulmeyin ama size bisey anlatacagim diye, suan senin hayatin daha onemli, ha destek olmazlar guvenemiyorum desen anlarim ama suan bunu biraz bahane olarak goruyorum kendi dusuncem.

önce (3 puan) tarafından

Yok zaten sağlıklari yerin de de olsa arkamda durmazlar bunu biliyorum 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Benim ilk eşim aynı sizin dediniz kelimeleri söylüyor tartışmada en ufak birşeyde cocugum da var yani ilk veya 2 nciyle alakası yok adam değiller çünkü tam o dediklerini etini yerler onlar senden iyi olurlar işte gerçekten bende öyle demesinden nefret ediyorum 

önce (3 puan) tarafından

Kisiliksizler canım işte herkes kendine yakışanı yapar evet katılıyorum onlara o.lardan lazım biz bunlara baş edemeyiz 

Böyle söyleyen insan yarın şiddet uygulamaya da başlar ne kadarlık evlisiniz 

önce (3 puan) tarafından

Allah korusun onu kaldiramam işte 4 sene oldu

Neden öyle söylediği sordunu mu oeki hani neden bana bu kelimeleri küfüreri kullanıyorsun neyini gördün diye 

önce (3 puan) tarafından

Sordum tabiki cevap yok ağzın da boş boş şeyler geviliyor birseyimi göremez zaten canım evden bile hafta da ayda 1 kere dışarı çıkıyorum market hariç 

0 oy
önce (653 puan) tarafından

Kimse senden ve çocuğundan daha önemli değil insanlar dul der diye pisliğin birini çekmek zorunda değilsin asıl sen mutsuz olursun ailen dahs çok üzülür sen mutsuz olursun çocuğunda mutsuz olur dahs önce evlenip boşanmış olman hiçbişeyi değiştirmez sen önemlisin anan baban seni yerde bulmadı 

0 oy
önce (9,237 puan) tarafından

Eşini sert dille uyar. Bana bak ben kimsenin başına kalmadım kendim istedim evlendim kendim isterim boşanırım sakın bir daha bana hakaret içerikli sözler söyleme. Bir insan karşısına başka bir erkek üzerinden laf söylemez de. Ney bileyim normalde iyi biriyse her dediğinde uyar sessiz kalma boşanmakla tehdit et ama kötü biriyse ayrık hiç durma 

0 oy
önce (2,143 puan) tarafından

Ne okudum ben ya. Bırak evliliği bu nasıl iş? Böyle bir herifle 1 dakika aynı ortamda bulunulur mu? İnsanın kendine saygısı olmalı ya. Bu kadar değil ya

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Canım Allah eşine akil fikir versin ıslah eylesin seni de tez zamanda hayırlısıyla refaha çıkartsın insallah. Daha başka yorum yapılamaz yaşayan bilen sensin işin icinde olunca hersey bambaşka oluyor.

önce (3 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim tek temennim gerçekten 

0 oy
önce (36,059 puan) tarafından

Sende eski karını iyi yapamadın ondan boşandı o zaman de sende. Ayrıca adamı senmi istemeye gittin silah dayayıp benle evlencen mi dedin çokta istemiyorsan güle güle de . Kız böylelerine bu lazım çok yakın akrabamız, kocası sürekli boşa beni istemiyorum seni diyordu kadın boşanma davası açtı şimdi kopekk gibi yalvarıyor tutuştu erkeklere ders vermek şartt

önce (3 puan) tarafından

Kendi de boşanmış benim de onu demek içimden geçti ama işte diyemedim 

0 oy
önce (3,030 puan) tarafından

Bu kelimeleri yutma. İnsan biraz edepli olur o lafları bana kullanan adam gece benimle uyumasin bı zahmet.

0 oy
önce (2,038 puan) tarafından

Onunda ilk evliliği değilse sende karını yapamamışsın boşanmış deseydın. 

önce (3 puan) tarafından

Onun da 2 evliliği benimle içimden geçti öyle demek ama diyemedim 

0 oy
önce (370 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eşinizin ilk evliligi mi neden sizi alırken bilmiyormuydu cahil insan kocan zaten erkek olsa yanında yattığı kadına bu kelimeleri kullanmaz Allah yardımcın olsun cnm 

Birde çok afedersiniz sözüm size değil siz oru sbu oluyorsanız esinizde pe zevenk oluyor bu durumda

0 oy
önce (2,348 puan) tarafından

Bi yerden sonra gözlerim okumak istemedi çok yazık 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Canım Kardeşim Rabbim sana hayırlı kapılar açsın midem bulanıyor bu erkeklerden zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
0 oy
14 cevap 870 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Semrak (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,032 göst.

Kategoriler