Eşimle sürekli kavga ediyoruz en ufak Bir şeyde kavga çıkarıyor bu arada 2.evliliğim biraz önce işten geldi yemeğe beğenmedi çıktı gitti ne zaman tartissak bana o.rusbusn sen diyor orsbu çocuğu diyo eski kocan seni iyi yapamamış ondan boşandın sonra başıma kaldin daha neler saçmalıyor ben de kendimi tutamıyorum bıktım artık yemin ederim sinirden ağlıyorum her gün böyleleri için mi hayata geldik biz bilmiyorum nereye kadar gider böyle
Edep elden gidince demek ki bu tür hyvliklar çıkıyor meydana bir insan hanımına nasıl olur da o. Kelimesini kullanır sende deseydin ya sende tam bir gavtsn diye birde eski kocanı nie karıştıyor o nasıl bir kelime ya eski kocan seni yapamamış tövbe tövbe şaşırmış bence boşan
Maalesef edepsizin önde gideni pislik midem bulanıyor artık yüzünü bile görmek istemiyorum eski kocama kurban olsun hiç yoktan bundan iyidi
Bir söz aklıma geldi gelen gideni elbet aratır sizin ki o hesap olmuş
İkinci evliliği yapan kadınların büyük bir kısmı mutlu değil. Bunu size özel söylemiyorum genel bir tespit bu. İnsan yanlış bir eş tercihinde bir kere yanılabilir evlenir hata yaptığını anlar boşanır. Peki ama ikinci kez nasıl aynı yanlışa düşülür? İlkinden ders almak daha dikkatli olmak daha çok sorgulamak gerekmez mi? Hele ortada bir çocuk varken… Boşanmak zaten başlı başına zor yıpratıcı ve travmatik bir süreç. Bunu ikinci kez yaşamak zorunda kalmak gerçekten düşündürücü. Sizi namusunuz ile terbiye etmeye çalışan bu mahluka daha fazla katlanmayın derim.
Maalesef öyle haklısınız başımız da büyük olmayınca bu tür şeyler meydana geliyor ben boşandıktan sonra evlenmeyi düşünmüyordum ama ailem zorladı
Ay yok artık ne kadar terbiyesiz ağzından çıkanı kulağı duymuyor sanırım ikinciyi neden evledin yokmu arkanda duracak bir ailen niye çekiyorsunuz böyle adamları
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam ailem istedi evlilik yapmamı dışarda laf söz olur dul demesinler diye eski çağ zihniyeti işte
Terbiyesiz ya....
Yoo haklısınız içimden o kadar onları demek geçiyor ki anlatamam
Kusura bakmayın sözüm ağır ama size değil kesinlikle ama yani terbiyesiz söylediği kafa bak .adam ol da bu sozlerde bulunma bari ... Allah hidayet ini versin.. böylelerine söyleyecek laf çok da insan kendine yakistiramiyor.
Yok estağfurullah çok haklısınız daha fazlasını hak ediyor pislik böylelerine orsbu lazım ondan hakkından gelir böylelerin
Al benden de o kadar canım
Benimki de azdi bakalım iyice
Bi gün Allah ya ona verecek ya bana
Böyleleri yüzünden hayatımız bitiyor işte
Her günümüz zehir geçiyor
Bende bıktım saat kaç oldu kafam gözüm ağrıyor
Bizimde ikinci evliliklerimiz
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor hele de 2.evlilk olunca insan çıkmaza giriyor ne yapacağını bilmiyor
Arkan yok cocuklarin var bilmiyorum valla ne olacak halimiz
İkinci evliliği yapanların kiyaslanmaya maruz kalması daha çok kötü bı durum . İllaki ufacık biseyde bile eski koca lafı öne sürülüyor Allah yardımcın olsun ikinci baharını yasayamamissin gene bı oduna denk gelmişsin çok üzüldüm senin adına 😐
Maalesef öyle gerçekten hiç böyle hayal etmemiştim bütün umutlarım yok oldu eski kocami karıştırmasindan nefret ediyorum odun iyidir tam bir kalas
Ya canım madem ailen istedi zorladı diyorsun ya söylicrksin onlara bana bunları bunları söylüyor sizin yüzünüzden evlendim diyeceksin onların yanına gideceksin. Araştırmadan tanımadığı biriyle mi evlendirdiler hic sanmıyorum da neyse çocuk var mı varsa ilk evlilikten mi
Annem kalp hastası ve yaşları büyük bu durumları anlatip onları üzmek istemiyorum kaldıramaz annem ama bir yolunu bulmaya çalışıyorum evet çocuğum var 2.evliligimden
Anladım canım Allah yardımcın olsun da güzelim bu mahlukata neden çocuk doğurdun be güzelim sana o. Diyen birine
Önceden bu kadar değildi çocuğumuz olsun mutluluk sevgimiz artar düşüncesinde oldum olmaz olaydım
Gerçekten edepsiz kötü art niyetli eşiniz ya Allah hidayet versin sanada sabır versin aile yok mu destek olsunlar olmadı Gine ayrıl ne olacak huzur yok
Maalesef öyle edepsizin önde gideni Allah razı olsun teşekkür ederim maalesef ailem olmaz ayrılsam orta da kalırım
Ah bacım kadın olmak ne zor kız annesiyim hep bunları düşündüm
Ah canimm ya kiyamam, neden cekiyosunki boyle birini
Başa gelince çekiyorum işte Allah sonumu hayr eyler inşallah
Allah yardimcin olsun ne deyim. Ailen seni zorlamis . Baban yokmu ona bari soylesene bana bu laflari ediyor diye.
Babam var yaşları çok büyük mazallah bu durumdan ötürü rahatsızlanabilir onları da sıkıntıya sokmak istemiyorum
Canim bunu bahane etme bence, sakin bir sekilde konus , bak uzulmeyin ama size bisey anlatacagim diye, suan senin hayatin daha onemli, ha destek olmazlar guvenemiyorum desen anlarim ama suan bunu biraz bahane olarak goruyorum kendi dusuncem.
Yok zaten sağlıklari yerin de de olsa arkamda durmazlar bunu biliyorum
Benim ilk eşim aynı sizin dediniz kelimeleri söylüyor tartışmada en ufak birşeyde cocugum da var yani ilk veya 2 nciyle alakası yok adam değiller çünkü tam o dediklerini etini yerler onlar senden iyi olurlar işte gerçekten bende öyle demesinden nefret ediyorum
Kisiliksizler canım işte herkes kendine yakışanı yapar evet katılıyorum onlara o.lardan lazım biz bunlara baş edemeyiz
Böyle söyleyen insan yarın şiddet uygulamaya da başlar ne kadarlık evlisiniz
Allah korusun onu kaldiramam işte 4 sene oldu
Neden öyle söylediği sordunu mu oeki hani neden bana bu kelimeleri küfüreri kullanıyorsun neyini gördün diye
Sordum tabiki cevap yok ağzın da boş boş şeyler geviliyor birseyimi göremez zaten canım evden bile hafta da ayda 1 kere dışarı çıkıyorum market hariç
Kimse senden ve çocuğundan daha önemli değil insanlar dul der diye pisliğin birini çekmek zorunda değilsin asıl sen mutsuz olursun ailen dahs çok üzülür sen mutsuz olursun çocuğunda mutsuz olur dahs önce evlenip boşanmış olman hiçbişeyi değiştirmez sen önemlisin anan baban seni yerde bulmadı
Eşini sert dille uyar. Bana bak ben kimsenin başına kalmadım kendim istedim evlendim kendim isterim boşanırım sakın bir daha bana hakaret içerikli sözler söyleme. Bir insan karşısına başka bir erkek üzerinden laf söylemez de. Ney bileyim normalde iyi biriyse her dediğinde uyar sessiz kalma boşanmakla tehdit et ama kötü biriyse ayrık hiç durma
Ne okudum ben ya. Bırak evliliği bu nasıl iş? Böyle bir herifle 1 dakika aynı ortamda bulunulur mu? İnsanın kendine saygısı olmalı ya. Bu kadar değil ya
Canım Allah eşine akil fikir versin ıslah eylesin seni de tez zamanda hayırlısıyla refaha çıkartsın insallah. Daha başka yorum yapılamaz yaşayan bilen sensin işin icinde olunca hersey bambaşka oluyor.
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim tek temennim gerçekten
Sende eski karını iyi yapamadın ondan boşandı o zaman de sende. Ayrıca adamı senmi istemeye gittin silah dayayıp benle evlencen mi dedin çokta istemiyorsan güle güle de . Kız böylelerine bu lazım çok yakın akrabamız, kocası sürekli boşa beni istemiyorum seni diyordu kadın boşanma davası açtı şimdi kopekk gibi yalvarıyor tutuştu erkeklere ders vermek şartt
Kendi de boşanmış benim de onu demek içimden geçti ama işte diyemedim
Bu kelimeleri yutma. İnsan biraz edepli olur o lafları bana kullanan adam gece benimle uyumasin bı zahmet.
Onunda ilk evliliği değilse sende karını yapamamışsın boşanmış deseydın.
Onun da 2 evliliği benimle içimden geçti öyle demek ama diyemedim
Eşinizin ilk evliligi mi neden sizi alırken bilmiyormuydu cahil insan kocan zaten erkek olsa yanında yattığı kadına bu kelimeleri kullanmaz Allah yardımcın olsun cnm
Birde çok afedersiniz sözüm size değil siz oru sbu oluyorsanız esinizde pe zevenk oluyor bu durumda
Bi yerden sonra gözlerim okumak istemedi çok yazık
Canım Kardeşim Rabbim sana hayırlı kapılar açsın midem bulanıyor bu erkeklerden zaten
1,496,623 soru
24,448,229 cevap
353,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın