0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Bu adam beni deli edecek  kizlar dun esimle carsiya gittik bayramlik biseyker aldik ogun cok guzel gecti aksam meyve yerken bana hep tatsizi denk geldi ona tatli olanlar bende dedimki sana hep iyisi denk geliyo basladi gulmeye niye guldun dedim bisey demiyo yok bisey diyo bisey dusundu guldu bu benim aklima takildi gece agladim  sabahta kalkti ise gitti ben evde ne dusundu diye kafayi yiyom

26 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin. Gerçekten tam delirmelikmiş sebep. 
(662 puan) tarafından
Jahsjsbdjsj bende ne oldu diye girdim ne gordum
tarafından
Bende olay var diye girmiştim :)
-Reklam-
+2 oy
(4,292 puan) tarafından
Hayatı bu kadar kendinize zorlastirmayin kuzum erken yaslancaz yoksa ne dusunduyse dusundu bosvee ne takiliyorsun
(4,292 puan) tarafından
Aman ölümlü dünya anın tadını çıkar eisn bile olsa ne düşündü ne yaptı diye kafaya takma saçın beyazlar bak benden demesi
(796 puan) tarafından
Dogru soyluyosun valla bqcim yine cok sukur kizim vqrda  yine iyim onceleri intar etmeye kadar dusunurdum
(4,292 puan) tarafından
Aman aman rabbimin verdiği canı bize mi düşmüş vermek bol bol dua oku bakayim sen sabahları ac penceleri ac bakara süresini abdest al namaz kilsan da kılmayan da maneviyat eksikliginde de şeytan uğraşıyor insanlarla biz maneviyatimizi bi saglikli tutalim gerisi zaten olur gider bi sekilde
(796 puan) tarafından
Cok sukur kiliyorum cnm simdi oyle intar fan dusunmuyom zaten cok onceydi o cnm kizim var simdi can yoldasi oldu bana
(4,292 puan) tarafından
Ne güzel Rabbım evlatlarimizin ayağına taş degirmesin
0 oy
tarafından
Merak etmişsin de ağlayacak ne var ki bunda? 
(796 puan) tarafından
Ya ben boyley8m iste onunla tartistimiz icimden hep aglamak geliyo niye dusundugubu bana demiyo diyo icim icimi yiyo
tarafından
Sen çok çabuk yaşlanırsın bu düşünceyle. Hadi tartışma zamanındakini de anladım da normal bir sohbette bile ağlaman biraz garip. Ya da eşin seninle hiçbişey konuşmuyor o yüzden de böyle küçük şeylerden bile rahatsız oluyorsun.
(796 puan) tarafından
Konusur benimle ama dun manali bi gulusu vardi sordum yokbisry dedi ozsman niye guldun diyom guluyo bisey yok diyo  kizdi gitti yatmaya onunla boyle tartisinca bende kotu oluyorum zaten aglamaya hazirim hemen herseye agliyorum niye boyley8m ben
tarafından
Normalde bir sorununuz yoksa bence abartmışsın. Bu kadar darlama bence. Aklına sana söyleyemeyeceği ya da söylerse trip yiyeceği bir konu gelmiştir, paylaşmamıştır. Boşver.
(796 puan) tarafından
Yok sayilir
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Biraz abarttin bence neden ağlıyorsun ki olabilir kimin aklına neler gelmiyor. Hepimiz söylüyor muyuz
0 oy
tarafından
Kız bunda ne var hamilemisin 
(796 puan) tarafından
Degilim cnm
0 oy
tarafından
Salla gitsin kız boşver 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Hormomlar tavan yapmış senin bunun için aglanır mı kız 
0 oy
tarafından

Sende iyisin dmeekki ondan gülmüş :)

(800 puan) tarafından
Benimde aklima bu geldi okuyunca :)
(7,034 puan) tarafından
Benimde aklıma bu geldi vala direk içimden bu gecti
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Kız bacım git hadi derdin yok zaaar :ermm:

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Merak ettin anlarım da ağlamak nedir eşim bana öyle yapsa üstüne çöker neden güldüğünü öğrenene kadar kalkmam ahahahha
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Canınızın hiç mi kıymeti yok ya
0 oy
(307 puan) tarafından
Ya bunu bile sorun ediyo diye düşünmüştür gülmüştür yada Bi sen kötü denk geldin falan diyecek olmuştur esprisine alınacagmı düşünüp dememiştir 
(307 puan) tarafından
Öyle düşünmüş bile olsa ne önemi var söyleyememiş sonuç olarak :)
(307 puan) tarafından
Herşeyi takm şükret insanlar ne arsızlaşıyo ne laflar söylüyor birbirine karşı bayram alışverişi yapmşsn ne güzel şimdi bunlar lüks artık olumlu şeyleri düşün
(796 puan) tarafından
Dogru soyluyisun cnm
(796 puan) tarafından
Dogru soyluyorsun cnm halimize bin sukur
(796 puan) tarafından
Sagolyn kizlar icim biraz rahat etti
0 oy
tarafından
Elbiseyi dolapta sat bir iki ayda meyve yemeyin acil psikoloğa git
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Anlasana kız sana tatlı demiş işte  :))) hayatı dalgaya al biraz boş ver takılma öyle şeylre
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Zamanına ve parmaklarına yazık konu edecek ne var sıradan bir an 
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim kafaya taktığı şeye bak sen dert görmemişsin 
0 oy
tarafından
Oturup birde buna mı ağladın erkenden yaşlanırsın kendi kendini yıpratırsın
0 oy
tarafından
Kendime dert ararken ben olur gibi 
0 oy
tarafından
Kendime dert ararken BENN 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Bence burda nasıl güldüğü önemi ben de eşime takılırım bazen lanet seviyor seni çok şanslı bı kopeksin diyorum bunları soylerken hoyratça seviyorum oda hmm diyip kafasını salllayip guluyo bakışından belli hoşuna gittiği için öyleyim anlamında. Sizinki de buna benzer birşey olabilir mi acaba 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 821 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 481 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.