Doğumdan sonra doktorunuza nasıl bir hediye yaptiricaksiniz kızlar :)
Bunu hiç düşünmemiştim hmmmm
Bizimki orkideye bayiliyo onu alirim diye düsunuyorum :)
Ben çikolata ve ismine özel kalem yaptirmistim
Bi daha görmeyeceğim için hediye ye gerek yok :))
Tüm calisanlarina dağıtmak için sutlu nuriye yaptirmistik ilk doğumda.. 2. Doğumda aman nasıl olsa doğumu bedava ya yapmadı dedik muane ücretli doğum ücretli hiç bisi almadik:D
Yaptirmakmi gerekiyor ben doktorumu cok seviyorum ama dogumdan snra gorurmuyum bidaha acaba cok naif bi bayan :)))
Ben ona en guzel hediyeyim ;))) beni sezeryana almak her doktora nasip olmaz yani. :D
Doğumun nasıl geçeceğine bağlı :D salatalık yada çiçek kendi secsin)
Bende hc dusunmemstm doktrum ck iyi tatli bi bayan ama her hastanye gdişim 80 tl dogum 3750 tl daha ne gbi hediye olablr ben ona buyuk bi hediyeym müşterisi olarak:):):)
Ben doğum sonrası için hediyelik anahtarlık yaptım keçeden dolgulu. Bitane ondan götüreceğim bir paket de cezerye istedim kayınvalidem Mersinden getirecek :)
Orkide gondericem oğlumun adına ve kanaviceden kendim tablo işledim çünkü o benim doktorum değil.abim oldu Allah razı olsun:)
Ben kol saati hediye etmeyi dusunuyorum esim saatci kol saati satiyor
Zaten kit kanaat geciniyrz faturalar olmus 600 tl o bana dogum hediyesi versin alamam hediye falan ozele gidiyrm o kdr para bayiliyrm zaten
Hiç bişey almadim o sadece muayeneme baktı doğumumu ebeler yaptı eşim iki kutu baklava.aldi onu hastanede yatanlara dağıttı bi kutuyuda hemşirelere ebelere verdi hastanede okadar çok doğuran oldu ama kimse yapmadı bizden başka benim bildiğim adet bu çocuk doğunca tatlı baklava dağıtılır sonra eve gelince 3 kutu daha kaldı birer kiloluk iki kutusunu dağıttı tanıyan esnaf falan çoktu oyuzden beya dolaştı bide eski iş yerinde dağıttı birtanede eve getirdi gelen giden olur diye
Devletteki doktorlarada aliniyo mu canim
Ben oğlum biraz daha büyüsün ziyaretine gidicem çiçekle az uğraşması kadıncagiz bizimle yüzünü göstermedi oğlum Doğanay kadar 10 15 dk uğraşırdı herseferinde gorucen diye dogdukdan sonra resim attım hatta gösterdi sonunda diye :D
1 tepsi baklava vermiştik :D
403,907 soru
12,100,098 cevap
36,410 kullanıcı