0 oy
2,063 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar 6 aydır evliyim eşimden evlendiğim günden itibaren soğudum şimdi diyeceksiniz ki ne yaptida soğudun. Yemek yerim yemekte geyirir. Olup olmadık yerde gaz çıkartıyor. Defalarca bu yüzden kavga ettim 16 haftalık ikizlerime hamileyim sanki 10 tane çocuğum varmış gibi ilgisiz benimle ilgilenmiyosun bari çocuklarına bir şey yap yalandan sev habire para lafı ediyor. 6 aydır ilk defa ailemin yanına geldim eşim kendisi çocuk doğduktan sonra bir kaç sene gidemezsin dedi bende karnım tam büyümeden gidiyim dedim. Ve kendisi beni getirdi 20 gün önce. Şimdi de her seferinde benim kadınlığıma dil uzatıyor herşey cinsellik mi? Kadın olsaydın kadın dediğin böyle olur. Sen bana yapıyor musun ki ben sana yapım saat gecenin 3 u ve ben uyuyamiyorum kontrole gideceğim on tane laf söylüyor ilk çocuğuna bile ikinci el eşya bakıyor. Bir kere uckuruna düşkün olmayan bir adam beni bir bir tembihleyip ilişkinin zararı varmi Yok mu öğren der mi. Nisan attığım zaman keşke affetmeseydim. Çok soğudum coookkk :pouty:

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok saygisizmis cidden ya. Daha çok yenisiniz sürekli osurup.gegirmesi benim bile midemi bulandirdi. Başkalarının yanında da yapabiliyor mu böyle. Karı kocasiniz diye her bku da rahat rahat yapması gerekmiyor. Utanmasa önünde sicacak heralde.

Diğer konulara gelince bencil ve sorumsuz galiba. Madem para lafını yapacak evlenip çocuk yapmasaymis. Ailenin yanına niye birkaç yıl  gitmiyormussun baya da gidersin bu kadar yüz verme sonra pişman olursun.
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Yani aslında gebelikte alınganlık çok oluyor evet ama ben 6 yıllık evliyim yemin ederim eşimin gaz çıkardığını duymadım genirmez bile cinselliğe gelince de eşimle 22 haftadan sonra asla birlikte olmadık agrılarım çok fazlaydı covid olmuştum korkusundan bişey olur die yanıma yaklaşmadı aslada lafını etmedi sadece şakasına arada bir doğursaydın deyip durdu annemlerle aynı şehirdeyiz son haftama kadar gittim anneme bebek olunca Bi süre zor oluyo heleki birde ikiz senin daha zor gitmen ama araba varsa zorluğu yoktur hatta annene gidip biraz rahat et der eşim annemler iki çocugumu bana düşürmez kadınlığına laf etmesi çok çirkin birşey hamileyken birde kusura bakma ama kendisi adam olsa hamile bir kadını kadınlığı dan vurmaz bilmedim bana bile sinir geldi şuan
tarafından
Geldiğim günden beri demedigini bırakmadı. Ben senin gibi bir adama ne diye karilik yapayim
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn

Bide ikizlere hamilesn
0 oy
(662 puan) tarafından
Cimri erkek çok zor canım hele varken almayanlar en sinir olduğum Allah sana sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 445 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (3,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 433 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Jasmine (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 414 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deva35 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Frover (33 puan) tarafından soruldu

412,082 soru

12,405,331 cevap

44,577 kullanıcı