Merhaba arkadaşlar niye buraya yazıyorsun demeyin canım çok sıkkın konuşacak hiç kimsem yok. Eşimle kaç gündür kavgaliyiz herşeye küser eder kızıma sinirliydim o gün tersledim diye büyük bı kavga ettik neyse. 2 yıldır evliyim 3 aylık bebeğim var. Evlendigimden beri annemin tanidiklari mahalleden eş dost hayırlı olsuna gelmek istiyorlar. Ben her seferinde müsait değilim isim var gibi şeyler ile gecistiriyorum. Çünkü eşim izin vermiyor. Zaten kendi akrabalarım ile gorusmuyoruz. Akrabalarım hiç gelmedi evime.Şimdi de kızım oldu diye insanlar gelmek istiyor malesef yine yok diyorum biri gelmek istese evde kavga çıkıyor çünkü. Bende bütün gün hiç bı yere çıkamıyorum izin vermiyor eşim anneme bile tek başıma gidemiyorum izin vermiyor yanlış anlamayın sevdiğinden değil mutlu keyifli olmami istemiyor eşim. İnsan sevildiğini kiskanildigini anlar. Ailem geliyor anca bana. Ama eşimin teyzeleri tanıdıkları geldiler hayırlı olsuna ona hiç bişey demedi. Bugün annem ve annemin arkadaşı kizida benim arkadaşım bebeğimi görmeye geldiler hediye getirdiler sagolsunlar eşime demiyecektim geldiklerini ama yan binamda kaynanam oturuyor olurda görür diye söyledim. Kavga çıktı akşam kimse gelmiyecek etmiyecek sen çok istiyorsan defol git ananın evine kızım burda kalacak hediyelerini s.kim gibi laflar söyledi çok zoruma gitti tartıştık biraz.
Neyse yatak odasına geçtik kızımı uyiyacaktim eşim beyaz eşya tamiricisi bu arada bize klima taktı ama klima demeye 100 şahit lazım o derece su akıyor halilarim carsaflarim yatağınız ıslanıyor hep olmaz böyle diyorum onun içinde kavga çıkıyor tabi. Bide üçlü prize bağlı o olmadan çalışmıyor yani banada üçlü priz lazım oldu diye aldım tekrar yerine koymayı unuttum diye bağırdı bende dedim lanet olsun boyke klimaya böyle klimami olur Allah aşkına dedim geldi bağırdı yatak odasında yatmiyacaksin dedi bugün sana klima yok s.ktir git koltukta yat dedi bebeğimi aldı besigine koydu beni odaya almıyor koltukta oturmuş sessizce ağlıyorum buraya yazıyorum eşiniz eve gelene gidene karışır mi ondan izin alır mısınız birini cagirmak için moralim çok bozuk mutlu değiliz ama herkese karşı gelip evlendim akrabalarim o yüzden konuşmuyor benimle geri gidemiyorum baba evine