Kızlar benim oğlum en çok bana benziyor eşime kimse benzetmez sadece bakışları benziyor yoldan gecenler bile bana benzetirler hatta tanımayanlar bile görür görmez aynı sen diyorlar eşimin ailesi de bana benzetiyor ama gel gelelim abimin eşi bana hiç benzetmiyor her gördüğünde aynı babası diyor tabiki bende istiyorum babasına benzesin ama kim görse bana benzetiyor ben diyorum bana daha çok benziyor yengem hemen hiçte sana benzemiyor diyor sanki bilerek sırf beni sinir etmek için oyle diyor herhalde diye düşünüyorum dediğim gibi hamileyken bile dua ederdim babasına benzesin diye ama fazla benzemedi bilmiyorum yengem niye böyle yapıyor sanki bana benzediğini söylese kiyamet kopacak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bana kimse benzetmiyor bacım sanki ben dogurmadim gibi
Kız herkes benzetiyo yengen de eksik kalsın benim oğlum tıpkı babası sadece babası çatık kaşlı ben güler yüzlüyüm gülmesi bana çekmiş herşeye güler ama babasının kopyası kaynanam der gözü aynı babası yok saçı büyük amcası yok ayağı küçük amcası falan ona sinirlenirim bi tek çocuğu sizinkiler tek yapmış derim
Benim kızım babasının kopyası valla hic bana benzemiyor oglum daha 1.5 günlük ne babasına ne bana benzemiyor
Herkes bama benzetiyo kaynanada imatla kayınlarıma dişlerimi dahi kız daha 1 yaşında her hareketi elleri ayakları benziyomuş
Valla benimkini sanki ben değil babası doğurmuş herkes söyler aynı babasi diye bende normaldir sonuçta babası diyip geçiyorum
Yo niye zoruma gitsin benzetmeyenin zoruna gitsin doğuran benim benzetmeyen benzetmesin çok. Tin çocuk bu istediğine benzer ne gerek var takılmaya
Yok kiz niye zoruma gitsin ne güzel iste kocama benziyor derim ama gel gelelim benimkiler ikimize de benzemiyor
Bu arada yengen seni kıskanıyor yüzde 1 milyon eminim
Hiç takmadım. Ben zaten kızımın ismini bu yüzden Zeynep koymak istemiştim. Babasının süsü olsun diye. Bir taraftan da anneannesine benzemiş kızım, tabi ona da çok bakıp çok sevince
Illa bi benzetme olacak yani benim ki babasinin kopyasi klonlanmis gibi bizimkilerde her yerini ayri ayri yedi sulalesine kadar benzetiyorlar aman derdim mi yok onu takicam
1,486,287 soru
24,299,057 cevap
343,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın