Kızlar benim oğlum en çok bana benziyor eşime kimse benzetmez sadece bakışları benziyor yoldan gecenler bile bana benzetirler hatta tanımayanlar bile görür görmez aynı sen diyorlar eşimin ailesi de bana benzetiyor ama gel gelelim abimin eşi bana hiç benzetmiyor her gördüğünde aynı babası diyor tabiki bende istiyorum babasına benzesin ama kim görse bana benzetiyor ben diyorum bana daha çok benziyor yengem hemen hiçte sana benzemiyor diyor sanki bilerek sırf beni sinir etmek için oyle diyor herhalde diye düşünüyorum dediğim gibi hamileyken bile dua ederdim babasına benzesin diye ama fazla benzemedi bilmiyorum yengem niye böyle yapıyor sanki bana benzediğini söylese kiyamet kopacak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim çocuklarda babalarının kopyası her gören zaten önce bunu söylüyo,inan yolda durup sevenler bile eşim yanimdaysa babasına ne kadar çok benziyo diyolar ama zoruma gitmiyo göz görüyo yani inkar edilecek gibi değil
Kiz benim kizlari bi görsen benimle hiç alakası yok eski postlaimda var herkes diyor babasi mi doğurdu ben karayim çocuklar sarisin mavis herkes diyo gerçekten senin mi diye uvey mi diye soran bile oldu ama ben dogurdum sonucta esimle benim bebeklerimiz dışarısı hic umrunda olmasın bosver
Benimkiler hepsi baba tarafına çekmiş ben kendim diyom hiç biriniz bana çekmediniz
1,451,558 soru
23,831,659 cevap
318,906 kullanıcı