0 oy
278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,035 puan) tarafından
Politik davranamiyorum bir kavga olsa sonuna kadar gidiyorum artık canıma tak etti. Eşim olacak haysiyetsiz ev dağınık diye sürekli kavga çıkarıyor ev pis ben de daginihim ama iki çocuk tepemde bı tanesi kucakci. Her gün evde yemek oluyor çamaşırlar ütülü. Ortalıkta belli bir dağınıklık var süpürge işi bekliyor akşama kalıyor genelde. Dün yine süpürme işi akşama kaldı eve geldi evde nohut var diye başladı kavga. Yemek yapmak için yemek yapma diye. 

Sonra ev pis *** gibisin bilmem ne diyerek evi terk etti. Ben de aradım pis bağırdım. 

Annem hep değiştir idare et bak yengen anını nasıl değiştirdi diye akıl veriyor. Nefret ediyorum bu akıllardan.

Onlara göre benim bir sorunum yoksa zengin kica site yaşantısı muhteşem bir hayat zannediyorlar annem bile evine bak temizle diyor ama hep tekim hep tepemdeler bı kişi kapımı çalıp da çocukları ver bugün  demez.

Üstüne bir de elti geldi benim gerizekalı bazen onunla kıyas yapıyor. 

Hiçbir şeye karşı politik olamıyorum hemen patliyorum keşke bosanabilsem ama bosansam daha kötü bir hayat bekliyor. Anam vir vir konusacak zaten zavallı hayatları var.  Çocuklar bir büyüsün ah bir büyüsün yapacağımı biliyorum

6 Cevaplar

0 oy
(3,666 puan) tarafından
2 çocukla herşey yarım kalıyor gerçekten bi isi tamamlayip öbürüne geçemiyorum. Rabbim kolaylık versin canım 
(4,035 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
 Canım boşanmayı düşünene kadar eşini ve kendini toplayabilirsin benim eşim da bende sevmeyiz dağınıklıği daha dün dedi evde yemek olmasın ev düzenli temiz olsun diye bende verdim eline mopu ben süpürüyorum sende sileceksin dedim 

Bende de 2 çocuk var biri daha 1 aylık inan su an ev göçüyor eşim gelmeden toparlarim öyle yani başka sorun yoksa bunları kendinize dert edinmeyin 

Haa.bu arada benimde elimden tutan kimse yok kim hep gelip bakacak çocuklarımıza biz yaptık biz büyüteceğiz 
(4,035 puan) tarafından
Denedim bardağını mutfağa götür dediğimde sen beni alistiriyor musun diyor hamileyken yer sofrasını kur dedim evi terk etti sen bana iş yaptiracaksin belli oldu dedi. Ben tam erkeğim çok iyi para kazanıyorum sen tam değilsin deyip duruyor
tarafından
E problem onda o zaman salla takma iki çocukla napim de istemiyorsan kapı orda de napcan
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Evet haklisin kesinlikle ev dsginikda olablr isler yarimda kaldigi olur eslerij buna bir sey demeye hakki yok ama bi duzene sokmaya calis kendinu benimdr 2 tane var  mesela hergun bir kat supuruyoryn aksama brkmam bisekilde bi boslukta bazen hatta bikerese degil oda oda o arada cocuklra vakyrm ama aksama birakmyrum baskasi icin degil kendin icin duzene girmeye calis msela kendinde rht edersin 
(4,035 puan) tarafından
Belli bir düzen var ama her zman birşey kalır mesela çocuk odası yatak odası faginiksa diğer yerler tamdır. Heryer tamsa mutfakta tezgah üstü doludur.
0 oy
(397 puan) tarafından
Valla ben de de iki çocuk var ikisi de küçük yetişmiyor işler. Varsın yetişmesin de umurumda değil beğenmeyen dışarı gider hiç umurumda da da olmaz senin de olmasın bosver konuşsun dursun hiç ne kendini üz ne stres e gir
(4,035 puan) tarafından
Yok ya tak etti artık keşke küçük olmasalar hemen giderdim
(397 puan) tarafından
Valla canım gitmek çözüm değil ki. Onu bu duruma alistirman lazım güzellikle ve sakince açıkla iki çocukla yetistiremiyorum de beni hoş gör gibi vs.
(4,035 puan) tarafından
Çok kereler söyledim halimi görüyor bebek kucahimda ona çay kahve götürüyorum bebek kucağımda yer siliyorum supuruyorum geceleri çok kalkar hep uykusuzum. Allah vicdan versin
0 oy
tarafından
3 yıl evim derli toplu oldu da ne oldu. Allah'a şükür ki evlat nasip etti de şimdi her bir seyi etrafta..

Oysaki şükredilecek çok şey var. Ama derin düşünenler için.

Valla bazen benim evi de b.k götürüyor ama kocam ağzını açıp bişe demez aksine yardımcı olur. Ya konusmayacaklar yada yardım edecekler. Ne yapalım yani kaç parçaya bölünelim
(4,035 puan) tarafından
Hicbirseyde memnun olmayan bir insan herşey mükemmel olacak. Ama ben yapamıyorum ben mükemmel istemiyorum huzur istiyorum sadece
tarafından
Hiç bir hayat hiç bir ev mükemmel değildir ki zaten. Sen çok haklısın. Ama eşinin bunu öğrenmesi gerekiyor :/
(4,035 puan) tarafından
Evet çok mükemmeliyetçi ama mükemmel yapmak için stres gerekir. O da hep ağır stres altında. Ben öyle bir insan değilim kavga stres sevmem
tarafından
Stres altında yapacağını bile yapamazsın ki
(4,035 puan) tarafından
Kesinlikle oyle
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Haftada bir yardımcı bi bayan alsanız aslında diğer günler de sizin yüzünden toplarsanız dağınıklık oluşmaz siz de yıpranmamış olursunuz. Benim çocuklarım büyük olduğu halde yetişemiyorum sizinkiler ufak daha yetişememeniz çok normal 
(4,035 puan) tarafından
Hicbirseyde izin vermiyor robot süpürge alicam kendi maasimla ona da izin vermiyor. Bulaşık makinesini bile evlendikten 3 sene sonra aldı. Ben alistirdim
(1,325 puan) tarafından
Hım o da baya sıkıntılıymış ama yani onunda ki de bencillik
(4,035 puan) tarafından
Aynen öyle doğru kelime bu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 358 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 368 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,246 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,085 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...