Politik davranamiyorum bir kavga olsa sonuna kadar gidiyorum artık canıma tak etti. Eşim olacak haysiyetsiz ev dağınık diye sürekli kavga çıkarıyor ev pis ben de daginihim ama iki çocuk tepemde bı tanesi kucakci. Her gün evde yemek oluyor çamaşırlar ütülü. Ortalıkta belli bir dağınıklık var süpürge işi bekliyor akşama kalıyor genelde. Dün yine süpürme işi akşama kaldı eve geldi evde nohut var diye başladı kavga. Yemek yapmak için yemek yapma diye.
Sonra ev pis *** gibisin bilmem ne diyerek evi terk etti. Ben de aradım pis bağırdım.
Annem hep değiştir idare et bak yengen anını nasıl değiştirdi diye akıl veriyor. Nefret ediyorum bu akıllardan.
Onlara göre benim bir sorunum yoksa zengin kica site yaşantısı muhteşem bir hayat zannediyorlar annem bile evine bak temizle diyor ama hep tekim hep tepemdeler bı kişi kapımı çalıp da çocukları ver bugün demez.
Üstüne bir de elti geldi benim gerizekalı bazen onunla kıyas yapıyor.
Hiçbir şeye karşı politik olamıyorum hemen patliyorum keşke bosanabilsem ama bosansam daha kötü bir hayat bekliyor. Anam vir vir konusacak zaten zavallı hayatları var. Çocuklar bir büyüsün ah bir büyüsün yapacağımı biliyorum