+1 oy
1,656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (897 puan) tarafından
Kızlar annemin kankası var yıllardır kadınla arkadaş şakasına siz kanka sınız diyoruz neyse gelini var oglu 1 buçuk yaşında çok hastaydı ambulans la hastaneye götürdüler kadının kocası başka şehirde çalışıyor kadın oglunu o hasta yatagında bırakıp gidip tepede sevgilisiyle buluşmuş çocuk ölümü kaldımı hiç umursamamış.. Kaynanasıyla benim annem hastaneye gitmişler bi bakmiş lar çocuk resmen acıdan inliyor kimse yok hemşireye sormuşlar hemşire demiş bi adam geldi beraber kol kola gittiler çocuk öyle kaldı annemle çıkıp aramiş lar bi bakmiş tepede bi adamla öpüşüp sarılıyorlarmiş. Kadın torununu alıp annele başka hastaneye gitmişler. 2 saat geçti aradan eve geldiler gelin daha gelmedi kadın eşyalarını bahçeye attı dedi torununu bidaha B..O..K... görür offf böyle anne olmaz olsun.. Belki biraz karışık yazdım ama olmaz olsun böyle anne 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke fotoğraf çekseymiş o an kanıt olurdu böyleleri anne olamaz 
-Reklam-
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Rabbim kimseye yaşatmasın, kınamamak lazım böyle şeyleri, kul başına iş gelir 
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Kız kumru sen bu postları yaziyormusun acaba diye düşünmeye başladım hep üçüncü kişiler normal degil
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne diyelim
0 oy
tarafından
Boylelerin şeyi kurur inşallah 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Allah bılıgı gıbi yapsın ne dıyım bıtane adam neyine yetmemiş birine gıtmıs hepsi aynı bo... K ya cocugunu bırakıp gitmek ne ya nyse daha neler yazardım da terbiye musade etmiyor ınsallah dogru yollu bulur 
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Of sende de senaryo bitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Erdiesma (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 519 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
+1 oy
2 cevap 410 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,632 soru

12,278,693 cevap

37,814 kullanıcı

Kategoriler

...