0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,230 puan) tarafından
Esim olacak insanla aramiz kotüydü kac gündür dün konustuk tartıstık bana saygisi olmadigindn kafasina buyruk davranmasından benim razı gelmedigim isleri yapmasindn bahsettm o da benim taktıgimdan sorunlarımdan..Ve her zaman  hicbir sey olmamis gibi davranmasindan.Bir de benim calisma durumum vardi ama onun atama olayi yuzünden bekletiyrdm bana git gireceksn gir bekleme gibi seyler soyleyip.duruyor yani kısaca sen hayatini kuradur ben de kendi hayatimi der gibi .Bende bunu anladigim icin dedim bosanalim diyemiyrsn da böyle mi gerceklestirmeye calisyrsn bir sey diyemedi.Sürekli böyle diyen bir gün beni cok seviyormus gibi hissettiren bir gün  dusmanimms gibi davranan adam ne yapmaya çalısıyor olabilir .Siz ne anlarsnz 

7 Cevaplar

0 oy
(446 puan) tarafından
Dediğin olabilir bak sende giriver işine
(1,230 puan) tarafından
E ben isime girecgm o iki cocugu bana bırakıp kendi hayatına mi baksn yani
(1,405 puan) tarafından
çocukları mı istemiyorsun. sen çocuklarına bakınca hayatını yaşamış olmuyor musun.?
(446 puan) tarafından
Sen işe girersen çocuga o bakmak zorunda kendi hayatina bakamaz sonucta tek kisi ile olmadi o cocuklar eger istemiyorsa da nafakalarini sorumluluklarini yerine getirsin
(1,230 puan) tarafından
Cocuklarımı istememek ne alaka iki cocugun sorumlulugunu bana bırakip kendisi gitmek istiyor e ayrılalım da demiyor
(1,405 puan) tarafından
sorumluluğu almak istemiyorsa ne yapabilirsin zorla değil ya.  öyle. istemeyen birine zaten çocuklarıma bisey yapmasın ne destek olsun ne baksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen çalışacaksın o yatacak mı 
(1,230 puan) tarafından
Yok o atanıp gidecekms iste ben iki cocukla tek basıma kalacm arada gelirms ayrılalım falan da demiyor .
tarafından
Oldu paşam başka emrin var mı diye de sor öyle saçmalık mı olur o zaman ayrılın bitsin
(1,230 puan) tarafından
Yani dürüstce söyle ona göre yolumuza bakalım diyorum bende .
0 oy
(872 puan) tarafından
İşe girebiliyorsan durma ile gir. Ayrıca bir dengesiz uğruna harcayacak kaç yaşamın var? Boşver akıllanırsa o senı bulsun
(1,230 puan) tarafından
Öyle yapacgm o da ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama öyle sevgili gibi ara vereyim arada gelirim oyle sey mi olur
(872 puan) tarafından
Boşver şimdi o kendını üstün görüyor sen cocuklasın ben giderim şöyle olır böyle olur dıye he de gec. Sen de işe gir paranı biriktir kendını bi garantiye al. O zaman o yusuf yısıf olur bu sefer sen ciddi ve kendınden emın konuşursun o senı kaybetmekten korksun ama o zamana kadar bırak o da kendını iyice belli etsin sana mani olmasın sen birşey yapamayacakmış gibi safa yat
(1,230 puan) tarafından
Bende aynen öyle yapıyorum ins şu kücük evladimı hazırlaym o okula baslarsa bende rahatca isimde calısabilecegim ama öyle bi uzaklastm ki yani bana yaksamasini istemiyrm hicbir sey hissedemiyrm
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Gir ise ne iş yapacaksnz
(1,230 puan) tarafından
Anaokulunda calısirm kucuk evladimla diye dusunyrm
0 oy
tarafından
Birbirinizden sıkılmışsınız
(1,230 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Kocan sizi yük olarak görüyor galiba. Ataninca parasını da hayatını da kendi başına harcamak istiyor gibi. Yanlış mı anladım bilmiyorum ama burdan öyle görünüyor.
(1,230 puan) tarafından
Benim anladıgım bizden bıkmıs ki bende ondan bıktm ayrılalım diyemiyor böyle bir sey yapıp zamanla da onu yapmaya calisiyor gibi geliyor bana
(5,107 puan) tarafından
Eşin tam olarak ne zaman atanacak. Simdiye kadar ne iş yapıp ne kadar para kazanıyordu? Bu arada mesleği neydi?
(1,230 puan) tarafından
Bu sene kesin degil ama yüksek ihtimal ögretmenlik yapıyrdu özelde.
(5,107 puan) tarafından
Bu durumda iki secenek var.
İlki bu belirsizlik onun kafasını karıştırmış. Stresini senden çıkarıyor olabilir. Atanamama, başaramama durumunda senin ondan ayrılmak bile isteyeceğini düşünüyor olabilir. Onun kafa karışıklığı ile dengesiz davraniyor olabilir.
Diger bir seçenekte sizi kendine yük olarak görüyor ve kurtulmaya çalışıyor.
Ama bu durumda birinci seçenek daha baskın geliyor bana.
0 oy
(397 puan) tarafından
Evli kalalım ama özgür olalım mantığın da kısaca... 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
21 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,440 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mlhcnt (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 423 göst.