Üzülmez olur mu ya o bir candı. Ama kimse senin gibi hissetmez veya seni anlayamaz aynı durumu yaşamadığı sürece. Çünkü onlar değil sen onu hissediyordun, o şimdi meleklerle beraber
4. 5 ay küçük degil minicik de olsa o bi evlat ki hissetmeye başlamış oluyor insan annen düşüncesi yanlis.. rabbim öteki dünyada şefaatçi eylesin insallah
Yani bekli benim.dusuncem de birilerine yanlis gelebilir ama ilk daha 3 4 haftalikken olan düşükler normal geliyor bana basima gelmedi belkide ondan mi bilmiyorum ama henüz bisey hissetmeden düşünce normalmiş üzülünmezmis gibi geliyor ama bunu belkide yasadigim icin oyle geliyordur bilemem
Bazı kadınlar bu konuda gaddar olabiliyor ( Aklım vicdanım bunu asla kabul etmiyor. )
Bebeğini düşürdükten sonra , aman yenisini yaparız diyeni bile okudu bu gözler. Hele ki eski kadınlar bu durumlarla daha çok karşılaştığı için normal bir durum gibi karşılıyorlar.
Rabbim sana acını unuttursun ve bir daha yaşatmasın. Fakat başıma gelse aynı senin gibi belki daha fazlası bile olabilirdim. Rabbim sana yardım etsin
1,489,452 soru
24,344,171 cevap
346,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın