0 oy
1,343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sevgiliniz olduğunu nasıl ailenize söylediniz ? Olay nişana vs nasıl gitti anneniz babanıza mı söyledi ? Durumu nasıl kabullendiler karşı vs çıktılarsa ikna nasıl ettiniz ?

52 Cevaplar

+1 oy
(1,467 puan) tarafından
Sağolsun ablam yumurtluuor herşeyimi. Anneme yumurtlamis. Bizde kavga etmiştik sevgiliyken okula gidicektim. Çok erkendi saat servisin gelmesine vardı. Erkenden çıktım durakta oturdum ağladım. Bbaamda duymuş kavgayı annemi sıkıştırmış. O da söylemiş. Ya nereli olduğuna kadar. Babam sorusturmus. Eşimi öyle öğrendi. Ordan koptu geldi olaylar nerelere
tarafından
Lisede miydin
(1,467 puan) tarafından
Yok kız. Öğretmenim ben. Okulum çok uzaktı servisle gidiyordum.
-Reklam-
+1 oy
(13,316 puan) tarafından
Bizim çok uzun yaa... Sevgilim olduğunu kardeşim daha çıkmaya başladığımızın ertesi günü annene babama söyledi. Eşim 4 ay sonra tanıştı. 5 yıl bize de gidip geldi. Tam istemeye gelecekler paldır küldür bir kavga bizim aramızda eşimle. Bir sene sonra yaa şu işi neticelendiriledim dedi rahmetli kayınpederim. Annem itiraz arti şu tarihte gelmeyin bu tarihte gelin gibisinden babam da aaa uzattın ama çocuklar ne zamandır bekliyorlar keyfinizi dedi. On güne sözlendik
(122,928 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(13,316 puan) tarafından
Özledik la ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Bizim ki görücü usulu oldu 

Ama taniyodk birbirimizi 

O aşikti ilklerde

Biz de sewgililik pek sicak bakmazlar 

tarafından
Nerelisin canım eşinle ilk buluşmadan sonra evlenmeye karar verdik vs mi dedin nasıl oldu
tarafından
Canm arada karşilşrdk sohbet fln etmezdk
Meğerse ilk görüşte aşik olmş cok sonradan oğrendm
Hic hissetrmedn sevmiş
Bi baktim anne ablasi beni istmeye geldi fln bikac defa kafe de fln gorustk ondn sonra soz yuzukleri takildi
Ama istemk icin en az 8-9 defa ailesini gonderdi
Ilk başta sicak bakmadm olaya sonra tanidkca sevdim
Simdi de şükür seviyorm bi dedigimi ikiltmz 6 yildr evliyiz 2 de oğlumuz var
1 yilda nişanlilik surecimz var
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Benim herşeyimi annem bilirdi anneme söyledim o babama söyledi hiç sevmez böyle şeyleri direk istemeye geldiler
tarafından
Baban ne dedi
(2,525 puan) tarafından
Tanışmaya gelicekler dedi işte ne dicek birşey demedi geldiler tanıştılar filan yine geldiler istediler öyle oldu
0 oy
Ben cekingen biri degilim gizli saklida bisi yapamam o yuzden direk babamla konustuydum zaten babalar bildikden snr gerisi onemlu degil
tarafından
Doğru söylüyorsun
Bide ilk esimi sevdimve evlendim ☺️
(13,316 puan) tarafından
Aynı ben. Direk olacaksın bu devirde. Gece dışarı çıkmak için izin alırken kaçta geleceksin almaya geleyim mi bıracaklar mı diye sorardı sadece. Ben de sadece eşimi tanıştırdım ailemle ☺️
Sjsjsjsjsjsjs
0 oy
(1,745 puan) tarafından

babama soyledım .biri var dedım sevıyorum dedım . Tanıştırayım dedım. 1 dk hıç bor tepkı vermedı .bişey desene baba dedım .kim dedı. Eşimin adını söyledim haaa o çocuk mu ıyı cocuk severım onu dedı :) öyle oldu canım

tarafından
Çok kolay olmuş
(1,745 puan) tarafından
Nıye zor olsun ki canım
0 oy
(182 puan) tarafından
Biz hiçbir şeyi saklamazdık ailemizden erkek arkadaşım var dedim zaten 4 yıl sevgililik sürecimiz oldu saklamak imkansız ve aileye haksızlık olur bence 
tarafından
Yani illa anlarlar
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Annemle babam ayrı annem biliyodu babama pat diye söyledim. Küstü. 2 gün konuşmadı sonra ben kalbime yedi kere sordum olmaz diyo olmaz dedi şimdi oğlum diyo:D

tarafından
Nasıl ikna oldu
(1,575 puan) tarafından
Bana mantikli bi sey soyle şu huyu var de tamam diyim bi sey yokken niye konusmayi birakcam dedim:D öyle çözdük
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Zaten 22 yasindaydim ben ilk bulusmaya annemle gittim yani annem işe gidiyodu 5 dk muhabbet ettiler. Anneme dedim sen tecrübelesin için isinmazsa bir daha görüşmeyim dedim annem dedi iyi biri gibi diye o şekilde görüşmeye devam ettim. Babama da halam söylemiş ekstra söyleme geregi duymadım 
0 oy
(51 puan) tarafından
Anneme söyle cnm o babanın iyi halini bulur söyler benimki görücü usulü gibi oldu numarasını verdiler bi ay konuştuk sonra isteme söz falan oldu babam bana bıraktı 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Bizde sevgiliydik anneme söyledim eşimin ciddi olduğunu o da babama söylemiş görüştüğü var istemeye gelmek istiyorlarmış diye babam kabul etmedi uasi küçük dedi 20 yaşında nisanlandim bu arada sinra ben babama mesaj attım istiyorum ben baba dedim bı daha düşün iyi insan dedim bana bişey demedi anneme demiş gelsinler.bi konuşalım diye öyle ilerledi iş yabi olumsuz bişey olmadı şükür 6 yıllık evliyim bı oğlum bı kızım var 
0 oy
tarafından
Ailesi heber gönderdi o şekilde oldu bir kaç kez buluştuk 4 5 ay konuşup evlenmeye karar verdik
tarafından
Allah mutlu etsin
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından

Söylemedim ki:D

Eşimle sevgili olmadık hiç o beni seviyordu taaa liseden ama ben istemiyordum sonra nasıl oldu anlamadan görümcem le cok iyi arkadaştık akrabayiz birde eşim demiş konuş isteyelim diye bende öylesine tamam dedim bir kaç sefer görüşüp konuştuk evlenmeye karar verdik kayinpederim babamla konuşmuş gelip isteyelim diye öyle oldu 

tarafından
Oh mis
0 oy
tarafından
Anneme söyledim o da hemen babama yetiştirmiş öyle oldu tanıştılar vs 
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Arkadaşlarım tanıştırdı görüştük gecesi ailesiyle birlikte tanışmaya geldiler bize çünkü ertesi gün yola cikacaklardi iki aile tanıdık çıktı biraz zaman verdiler 5 ay kadar konuştuk sonra isteme nişan 1 buçuk sene kaldık 13 senelik evliyiz iki oğlum var çok şükür 
0 oy
(213 puan) tarafından
Ben annemle konuşmuştum resmini felan gösterip birisi var ciddiyiz oda ailesiyle konuşacak diye zaten biz aynı köylüyüz annesiyle annem bekarken arkadaşmış o yüzden çok tepki vermedi bide ben küçük değildim 26 yaşındaydım dediğimde sonra annesi aradı babama söyledi ben yengelerime söyledim onlar abimlerle konuştu bi kaç kişiye sordular eşimi derken çok geçmedi 1 hafta sonra babam gelsinler dedi abilerim niye hemen gelsinler diyosun gibisin tepki göstermişti hiç unutmuyorum babamda benim kızım birine güvendiyse ailemize uygun biridir demişti sonra nişan düğün çok şükür 10 aylık oğlumuz var şimdi 
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin
0 oy
tarafından
Esim benim telefonumdan gizlice annemin numaradisi almis bi gun annemi aramis demis ciddi dusunuyorum o yuzden sizinlede tanismak istiyorum fln ayni haftanin sonu annem ben esim kahve icmeye ciktik baya iyi anlastilar sonra biz esimle kendi aramizda nisan tarihi belirledik sonra anneme soyledik annem babama anlatti once tanismaya geldiler 1 hafta sonra istemeye geldiler 2 gun sonrasi nişan oldu :)
tarafından
Baya iyimiş
tarafından
Sagol :)
0 oy
(13,386 puan) tarafından
Ben ablama soylettirdim kendim konuşamadım annem de babama söylemiş amca oğlumla beraber çalıştıkları için araştırmak etmek basit olduğu için sorun olmadı herkes de iyi efendi dediği için de pürüz çıkmadı 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Annem biliyordu bı yakınımiz biriyle tanistircakti :) biraz konuştuk sora tanistirdim annemle sora babamla daha sora nisanlandik bı sure sora evlendik :) 
0 oy
tarafından
Babama söyledim mecbur çünkü beni isteyen bı manyak vardı kafayı takmisti babamda bana neden istemediğimi sordu bende anlattım istemeye gelicegini söyledim annem karşı çıktı ama babacığım sağolsun vermedi beni a manyaga 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 657 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,152 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,124 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 904 göst.
30 Nisan 2022 Aile kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu

405,787 soru

12,160,595 cevap

36,604 kullanıcı

...