0 oy
1,469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sevgiliniz olduğunu nasıl ailenize söylediniz ? Olay nişana vs nasıl gitti anneniz babanıza mı söyledi ? Durumu nasıl kabullendiler karşı vs çıktılarsa ikna nasıl ettiniz ?

52 Cevaplar

0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ben sevgili izlemedim de görüştüğüm biri var niyeti ciddi sizinle tanışmak istiyor niyetini belli etmek için dedim o şekilde önce eşim geldi ailemle tanıştı sonra eşimin ailesi geldi sonra biz gittik sonra nişan oldu sonra düğünü falan
-Reklam-
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Arkadaşım annemin yanında övdü eşimi şöyle iyi böyle iyi annemde tanışın dedi tanıştık konuştuk  annem babama dedi böyle böyle iyi bı çocuk fln babam vermem dedi 34 gün sevgili olduk babam vermem deyince kaçtık nişan isteme falan olmadı nikahtan 3 gün sonra el öpmeye gittik babam eşime yigenim dedi oğlum diyemeyip şimdi 1.5 yıl oldu oğlum diyebiliyo yazık adam da ne diyeceğini şaşırmıştı ama vermeyen oydu ikna edemedik (düğünüm kına gecem herşeyim yapıldı)
0 oy
(9,623 puan) tarafından

Anneme kızın elden gidiyo dedim söyle hemen gelsinler dedi :D  3 ay sevgili kaldık sonra anneme söyledim konuştuğum biri var ciddi dedim zaten olmasaydı söylemezdim cok emin olmuştum eşimin tavırlarından oda babama söyledi kayinpederim memleketten geldi istediler 3 ayın sonunda nişanlandık

0 oy
(6,388 puan) tarafından
Anneme en basindan belli dedim bi cocuk bana yaziyor die sonra sevgili oluncada sevgili olduk dedim annemde babama demis 4 sene sonunda istemeye geldiler oyle sekillendi gitti olay ☺
0 oy
(6,235 puan) tarafından
Canm bn eşimle 4 yıl görüştüm elhamdülillah o süre zarfinda asla babamın başını eğecek bişey yapmadım ki bu zmnda yanlış şeyler yapmaktansa şerefinle evlenmek en önemlisi annem az çok anamisti bni isteyenler oluyordu sürekli hayır diyordum annemde sebebini soruyordu .  Babam dışarda calisyordu    önce kaynanam ve görümcem geldi tanışmaya sonra müsade istediler babama söyleyin diye babama dedik babam cvp vermedi ;)))

Aradan iki hafta geçti tamm gelsinler dedi küçük erkek kardeşm karşı çıkmıştı ama rahmetli abim çok ılımlı biriydi o arkamdaydi hep neyse öle böle şimdi 2 yıllık evliyiz en zoruda 

Seni çağırırlar bütün aile üyesi karşısında gönlün varsa tamamdr yoksa hiç uzatmayalım demeleriydi ;)
0 oy
(2,398 puan) tarafından
İş yerinde rahatsızlandı eve geldim tabi biliyordu o zamanlar iki tlf kullanıyordum biri iş arkadaşlarında olan numaram digeri ailemin arkadaşların oldugu numara ben ne bileyim iş için kullandığım tlf nu ariycak da annem açacak kıyamet koptu sonra öyle böyle üç yıl aradılar isteme için dördüncü yıl ailem kabul etti 
tarafından
Niye öyle geç kabul ettiler
(2,398 puan) tarafından
Her aile gibi korkuyorlardi tanımadıkları bir aileye hemde başka bir memlekete kız vermeye cesaret edemiyorlardi onun haricinde de anne babamin eli ayağıydım bi nevi iyi de oldu o kadar diretmeleri başta kabul etselerdi belki bu kadar kıymetli olmayacaktim eşimin ailesinin gözünde
0 oy
tarafından
Yengem biliyordu ve ablalarım sonra abime söylediler yok dedi abim ve babam .esim ailesi mi 3 kez gönderdi hep reddetti babam sonra 4.de yüzük taktılar;) 
tarafından
Baban nasıl ikna oldu
tarafından
Akrabasıydı ondan canm.bide ben isteyince kırmadı beni ama çok üzüldü bem tek kalmıştım onu bıraktım gittim
0 oy
(14,878 puan) tarafından
Anneme söylemedim ama anladı tanışmaya gelecekleri zaman babama annem söyledi 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Biz 9 sene sevgili olduk. Ama tek bir kişiye bile söylemedim aileden. Annem de babam da anlıyordu tabi ama itiraf etmiyordum. 9 sene sonra anneme söyledim biri var falan diye. Ondan 1 sene sonra da artık evlenmeye falan karar verdik annem sorup duruyordu zaten ne zaman ne zaman diye. Tanışmaya gelecekleri zaman annem babama söylemiş. Babam da gelsinler görelim demiş. Yasim 26 olduğu için o zamanlar çok sıkıntı yapmafilar düzgün biriyse evlensin diye düşünüyorlardı zaten. Tanışma oldu iki aile de birbirini sevdi bir sene içinde Nisan düğün hepsi oldu :)
tarafından
Kız maşallah niye o kadar geç evlendiniz 9 sene çok uzunmuş
0 oy
tarafından
Sevgili olmadık konuşup anlaştık sadece ben abime soyleidm abim onayladı eşimi tanıyordu babamla ben konusurum merak etme dedi bana babamla abim konustu bir hafta sonra istemeye geldiler oldu :)
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Babama soyledim ilk babam daha moderndir. Sonra anneme soyledik. Babamla tanıştılar ilk once. Sonra zaten haber gönderdiler oyle gitti
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Eşimle tanıştım 3 gün sonra kapıya geldi kardeşime güvercin getirmeye diye anneme söyledim biliyordu tanıştılar 4 yıl çıktık sonra evlenme teklifi aldım annemde zaten işin içindeymiş ertesi günü babama söyledi annem babam illaki gidecek seviyorsa gelsinler dedi ertesi gün geldiler tanıştılar 2 hafta sonrada söz nişan bir arada oldu 1 yıl sonra da düğünüm oldu evin ilk çocuğuyum babam gizli gizli gider ağlardı balkonda şimdi torunları var torunlarını görünce beni unutuyorlar
tarafından
Ay ben de tek çocuğum baban için üzüldüm kim bilir senin için de ne zor olmuştur bende hep onları terk etmiş gitmişim gibi hissediyorum
(7,373 puan) tarafından
Ben tek çocuk değilim ama ilk çocuğuyum benden küçük kız kardeşim ve oğlan kardeşim var yakın zamanda kız almaya gidecez kardeşime de
0 oy
(662 puan) tarafından
Desem ki hiç sevgilim olmadı bı tane mal vardı oda çok küçüktüm büyük kazık attı bidaha kimseye guvenemedim insalla yaşadıklarımı yasmaistir sevmedim sevdiysemde küçüktüm ne anlardım ki sevgiden ne bilim karışık meseleler
tarafından
Eee nasıl evlendin
(662 puan) tarafından
Görücü usulü evlendim esiminde seviyomuyum inan sanmiyorum ama sebebi kendisi
0 oy
tarafından

Baba bır arkadasım var eve gelmek istiyor ziyaretime dedım bı ters baktı bısı demedı gelsın mı ne dıyosun haber beklıyo dedım gelene gelme denır mı buyursun gelsin dedı oyle geldı ılk tanımaları oyle :)

tarafından
Kız belki adam kız arkadaş anladı
tarafından
Kız arkadasım eve cagırır ken ızın almayacağımı bılır kuzum :D bide zaten sordu sonrasında kımmıs dedi bende arkadas ıste dedım nasıl arkadas dedı erkek arkadas dedım :D ama gelsın demıstı bı kere gelmesın deme sansı yoktu zaten :D bende bunu cok ıyı kullandım
0 oy
(3,185 puan) tarafından
Benim hiç sevgilim olmadı bizde sıcak bakmaz ki bende nefret ederdim öyle şeylerden görücü usulü evlendik eşimle hiç tanımıyordum bile 
0 oy
(218 puan) tarafından
20 gün sevgili olduk evleniyorum dedim evlendim 1 hafta içerisinde bu kadar kısa ve öz hayatımın en doğru kararı o kişi olduğunu anlayınca beklemeye hacet görmedim Rabbim utandırmadı utandırmasın da dualarımız hep bu Allaha şükür her gün daha çok bağlanıyoruz 
0 oy
tarafından
Bana görücü geldi. Başka birisi. Bende istemiyorum dedim annemde niye sürekli geri çeviriyordu varsa birisi şöyle dedi. Bende söyledim 
0 oy
tarafından
Hiç biri oadi kendileri buldular bende evlenmiş bulundum öyle takiliyoz şimdi 
0 oy
tarafından
Üniversite 2. Sınıftaydım. Tatile gittim ailemin yanına anneme ve babama yemek de dedim ki ben biriyle görüşüyorum kabul ederseniz tanışmak için gelicek. Babam masayı ters getirdi.:D ben seni okumaya mi gönderdim koca bulmayami dedi. Ben de kabul etmiyomusun dedim etmiyorum dedi tamam dedim. Okula döndüm. Tabi aileme uzak aradılar gelin dedi tanışalım dediler gittik öyle oldu. Şimdi benden çok seviyor 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk orda tanıştık annemle arkadaş gibiyiz herseyimizi bilir eşim konuşmak istediğinde ilk anneme sordum çünkü ciddi ve evlilik istiyordu eşim annem konuş kafan uyarsa olur demişti öyle konuşmaya başladık aileler tanışmaya gelicegi zaman annem babama söyledi sonra tanışmaya geldiler felan filan

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 726 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,054 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 748 göst.
0 oy
54 cevap 1,280 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (140 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,260 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,336 soru

23,691,821 cevap

311,035 kullanıcı

...