İki apartman bitişik olduğu için bundan 15 sene evvel aynı boruya gider bağlamışlar ve sorunsuz şekilde o günden 5 sene evveline kullanılmış. Apartmanların konumlarindan dolayı ön cepheyle arka cephede bulunan dairelerin yağmur suyu için kullandıkları boru ayrı. 5 senelik evliyim. Yan apartmanda bir çift var nenemle dedem yasindalar. Ne zaman görseler borcunuzu ayırın deyip duruyorlar. Bunu diyen kişilerin evleriyle o borunun işi yok. Kendileri arka cephede oturuyor çünkü. Durduk yere canları sıkılıyor hiç sorunu yokken boruyu söküp bizi mağdur ediyorlar ve sürekli benle eşimi bu konuda taciz ediyorlar. 5 senedir susuyorum ses çıkartmıyor um. Dün kızımı uyuturken 5 defa üst üste zile bastılar kalktım baktım. Adam yine dellenmis sağlam boruyu sökmüş. Üst komsumunda makinesi çalıştığı için şarıl şarıl Su akıyor aşağı. Adam inatla hemen şimdi pimasinizi ayırın diyor. Saat öğlen 1 buçuk felan. Herkesin kocası işte. Ben kadın başıma ne yapayım amca şimdilik takalım akşam eşlerimiz gelince hallederiz diyorum basbas bağırıyor. Neyse karısı da geldi hakaret etmeye başladı. Sinirlendim dedim beni aşağı getirtme seni gebertirim. Rica minnet bir usta bulduk çağırdık adam boruyu nasıl ayirabilecegini anlatmak için aşağı çağırdı beni indim. İnmemle kafama sopayı yemem bir oldu. Neye ugradigimi şaşırdım. Yemin ediyorum bu ülkede her yaşlı saygıyı haketmiyor. Allah'ım sorsun hesabımı onlara. Bir anda bir yaygara koptu. Neye uğradığımı şaşırdım.