0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kaynanam 4 aylık bebeğime kola vermiş diye post açmıştım. Dünde eşimle telefonda konuşuyorlardı çocuk akşam hasta oldu mu diye sordu eşim olacak insan da hayır noldu ki dedi ben çocuğa şekerli yoğurt verdim de dokundu mu diye merak ettim dedi şapur şupur yedi aç mıydı bilmem dedi( ben emzirip yolladim 1 saat durdu) sinirlerim tepeme çıktı bende bugün mesaj attim. Eşim olacakta annesinin telefonunu kurcalarken mesajımı görmüş eve geldi beni saygısızlıkta suçladı sen kimsin sen kim oluyorsunda anneme böyle diyorsun dedi gerizekalımisin iletişim kurmayı bilmiyorsun dedi kalktı el kaldırdı az kaldin dövecekti.sizce benim mesajımdasaygısızca bir durum var mı allah aşkına bakın ya

image

23 Cevaplar

0 oy
(14,421 puan) tarafından

Başı göğe ermiş mi bari :angry:

tarafından
Valla bilmiyorum da millet deliye hasret biz akilliya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğuma benden habersiz bir lokma vereni çocuğa hasret bırakırım. Belki bilmediği özel durumu var belki alerjisi var. Herkes kendi cocuğunu beslesin.

Hafif bile yazmışsın ben kıyameti kopartırdım. Eşinde sıkıntılı biraz beyni heralde. 
tarafından
Çok haklısın. Eşim ana kuzusu ağzımıza sıçsa hiçbirşey demez
0 oy
tarafından
Saygisiz olan o kocan olacak adam ve onun annesi sınır oluyorum böyle tiplere, benimkide aynıydı ama hiç cesaret edemedi vermeye kaç çocuk büyüttüm muhabbetine girdimi, sen dört tane büyütmüşsün  bırakda bunuda ben buyutuyum falan diyodum yani ben çok karışınca konu oğlumsa kimse karisamaz. Net ol sende bu konuda.
tarafından
Ohh iyi demişsin. Ben iyle desem dünyayı başıma yıkar kocam olacak adam

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 628 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Aselhafsaa (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 289 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,243 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu

412,443 soru

12,416,553 cevap

45,048 kullanıcı

Kategoriler

...