0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumu sütten keseli 10 gün oldu ama hala süt var. Neden acaba özel bir şey mi yapmam gerekiyor kesilmesi için. Birde oğlum  son 2 3 gündür kucağıma oturup goguslerimi açıp seviyor cicik yapıyor sıkıyor baybay yapıp kapatıyor. Acaba hala unutmadı mı ilk 1 haftası hiç aramamıştı sadece ilk kestim gece 1 defa uyanıp geri sallayarak uyumuştu sonra da hiç uyanmamıştı.

11 Cevaplar

+1 oy
(7,790 puan) tarafından
Bebeğin dokunduğu için anne bebek bağından kaynaklı uyarılıyor süt üretimi oluyor diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok maalesef
0 oy
(817 puan) tarafından
Bebiş iletişmi kesmemş bence:)kıyamam ya sevıp kapatıyo dedın ya valla ben hemen yapıstırırdım heralde.
tarafından
Emmek ister misin diyorum kafasını hayır diye salıyor emiyor yani
(817 puan) tarafından
Hayr demesı sızın unutturmaya calışmanızdandır:)ama hala aklı orda bellıkı göğüs uyarı alıyodur canm ondan bıtmemiştir sütün bılemedım napsan ne kadrkı bebiş
tarafından
18 aylık ama kesmeye mecburdum yemek yenmiyordu kaka yapamıyordu doktor ilaç tedavisi başlayalım dedi o ilaçlar ilerde çok büyük sorun olacaktı o yüzden kesmem gerekti cok sukir iştahı duzeldi biraz
(817 puan) tarafından
Hm anladm canm gecmıs olsun
0 oy
(10,508 puan) tarafından
Soğuk uygulama yap göğüslerine o sevme olayı çok normal benim oğlum da halen daha gelir eller sever cici der sonra yok diyip kapatır 
0 oy
(129 puan) tarafından
Kaç aylık ? Ne zaman kesmek gerekir sütten 
tarafından
Benim oğlum iştahsız olduğu için süte güvendiği için yeniyordu ben kesmek zorunda kaldım o yüzden 18 aylık kestim
0 oy
(12,999 puan) tarafından

Oglumu keseli 4 ay oldu nerdeyse hala ciplak gorsun anne otur otur diyo elliyo seviyo :D sutte zamanla gidiyo canim tulbent sar sikica bagla

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Benim kızımda süt içince gogsumu sıkmayı öğrenmiş bir de dekolte giyince ağzını oynatarak bakıyor hahaaha diyor yani bu bizim dilde süt istiyorum demek :) daha yeni sütten kesmissin ya ondan daha unutamamis bebişin 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ben Mart ayında kestim oğlum hala unutmadı 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Oy yavrum kıyamam,kız ben bile bu yaşımda anamın memciklerini severim utanmasam 

Anne be anneee elleme sevsin,biraz büyüyünce unutur
0 oy
(966 puan) tarafından
6 ay oldu sütten keseli hala sütüm geliyor.
0 oy
tarafından
Unutamamis canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elif222222 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.