0 oy
455 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,492 puan) tarafından

Arkadaşlar bu bebek arabası nasıl sizce.. Genelde arabanın bagajında duracak eve çıkarmayacam sizce kullanışlı olur mu 

imageoooo

4 Cevaplar

0 oy
(5,197 puan) tarafından

En İyi Cevap
Baston puset ya da kabın boy baksan aslında canım hem her kaplamaz hem de daha pratik ac kapa yapabilirsin onları 
(1,492 puan) tarafından
Onların çiftli tekerlekleri oluyo ya onları kullanamıyorum arabayı ittiğin yöne girmiyor tekerler biri ayrı öteki ayrı yöne gidiyo  belkide ben beceremiyorum kullanmayı.
(5,197 puan) tarafından
Hmm bilemedim canım ama buda güzel sadece yer kaplar
(1,492 puan) tarafından
☺️ Teşekkür ederm yorumun için
tarafından
Yok kız benim kabin tipi aynı böyle tek tekerlek hiç citf teker görmedim kabin tipinde
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Güzel kullanışlı duruyor sıfır alıyosan kabin tipi olanlara bakabilrsn ama bu da kabin tipi gibi duruyor kendi katlanıp küçük oluyor bagaja rahat sığıyor 
(1,492 puan) tarafından
Hayır 2. El  kabin tipinin özelliği ne avantajları nasıl.. Bilmiyorum bu sağlam geldi bana bide tekerleklerden ötürü çiftli tekerlekli arabaları kullanamıyorum rahat sürülmüyo yada ben beceremiyorum
(589 puan) tarafından
Aynen tekliler daha rahat ben de hamilton kabin tipi kullanıyırum ebebekten almştm şubat indirimde ve çok memnunum dediğşn gibi tekli tekerlek olmasına dikkat et sürümü çok rahat oluyo
(1,492 puan) tarafından
Haklıyım dimi  bende kendimi beceriksiz sanıyordum  teşekkür ediyorum
0 oy
(15,831 puan) tarafından
Bu tekerlekler kullanışlı oluyor benimki de travel sistem 
(1,492 puan) tarafından
Memnun musun bide çok mu yer kaplıyor
(15,831 puan) tarafından
Yer kaplıyor tabiki tanim şuan sadece pusetini kullaniyorum tabi ama yer kapliyor
(1,492 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Ben 4baby nin kabin boyunu kullanıyorum onlarda tek teker sürümü çok kolay açıp kapaması çok kolay..çok az yer kapliyor
(1,492 puan) tarafından
2. El alıyorum letgo dan baktım epey zamandır bakıyom dediğin gibi kabin boy olup da istediğim gibi tekerleği olan bulamadım denk gelmedim yada. Bu genelde arabanın bagajında duracak bizim araba da küçük bagajı. Acaba çok mu yer kaplıycan başak bişey koyamıycaz mı
(1,373 puan) tarafından
Mesela bu baktığın ne kadar..ben dediğimi sığır 1300 e almıştım..şimdi 1800 olmuş ama.gercekten memnunum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 892 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 200 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 712 göst.
31 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selma&furkan (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (727 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,120 soru

24,692,877 cevap

368,438 kullanıcı

...