0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş yerinde Bayram günü ise gidersen (ya 3 gün ya da  4 gün ) çift maaş veriliyor neyse bugün Sabah işe gidecem dedi TMm dedim işteyken mesaj attı akşam a da mesaiye kalacam gece 1 de gelecem dedi bu arada biz annrmgile arabayla yarım saat uzaklıktayiz annemgil ilk gün mü geleceksiniz diğer gün mu ona göre hassaya gidecez demişti İlk gun qksma geliriz demiştim (eşim sadece Sabah çalışacam akşam annenlere gideriz demişti) Sabah da mesai yapacam gece 1 de gelecem yarın da sabah gidip bugünkü gibi gece gelecem diğer günde aynı yapacam dedj (her mesai çift maaş yerine geçiyor yani sabah mesai akşam mesai 4 maaş yerine geçiyor bugün kaynanm gile dedim baabmgil beni bekliyor lardu aksm diye biz götürürüz dediler akşam annemlere gidecem ama dayılarım halalarim anannem amcalarim a gidemicem hepsi gelmedi diye söylenecek eşime yarın Sabah gitme sadece akşam git diyorum dinlemiyor şimdi hepsi söylenecek bana eşimde dinlemiyor sizce yaptığı doğru mu bı yandan normalde aldığından çok fazla para alacak araba alacaktık o yönden Bizim için iyi olur sizce eşimin yaptığı doğru mu bnmmj dediğim doğru bilemedim 

22 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Anne baba hariç insanlar çokta önemli değil benim için. Ben çokta sorun edip eşimi darlamazdim. Sonuçta bizim için çabalıyor diye
-Reklam-
0 oy
(4,613 puan) tarafından
Eşin en iyisini yapıyor şuan nereden nakit gelse iyi bence

Akrabalara gelince benim eşimin akrabaları da söyleniyor eşimin şuan ki çalıştığı işten bile soğutmaya çalışıyorlar çuval yükleme boşaltma yapıyor bu devirde hamallık mı kaldı çık başka işe gir diyorlar sinirimi bozuyorlar o yüzden kimin ne dediğine Kimin ne konuştuğuna bakma gereksizler.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 505 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 911 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 878 göst.
0 oy
37 cevap 1,110 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,321 soru

23,774,886 cevap

316,118 kullanıcı

...