Kızlar eşimin iş yerinde Bayram günü ise gidersen (ya 3 gün ya da 4 gün ) çift maaş veriliyor neyse bugün Sabah işe gidecem dedi TMm dedim işteyken mesaj attı akşam a da mesaiye kalacam gece 1 de gelecem dedi bu arada biz annrmgile arabayla yarım saat uzaklıktayiz annemgil ilk gün mü geleceksiniz diğer gün mu ona göre hassaya gidecez demişti İlk gun qksma geliriz demiştim (eşim sadece Sabah çalışacam akşam annenlere gideriz demişti) Sabah da mesai yapacam gece 1 de gelecem yarın da sabah gidip bugünkü gibi gece gelecem diğer günde aynı yapacam dedj (her mesai çift maaş yerine geçiyor yani sabah mesai akşam mesai 4 maaş yerine geçiyor bugün kaynanm gile dedim baabmgil beni bekliyor lardu aksm diye biz götürürüz dediler akşam annemlere gidecem ama dayılarım halalarim anannem amcalarim a gidemicem hepsi gelmedi diye söylenecek eşime yarın Sabah gitme sadece akşam git diyorum dinlemiyor şimdi hepsi söylenecek bana eşimde dinlemiyor sizce yaptığı doğru mu bı yandan normalde aldığından çok fazla para alacak araba alacaktık o yönden Bizim için iyi olur sizce eşimin yaptığı doğru mu bnmmj dediğim doğru bilemedim