Kızlar kayınvalidemdeyim dünden beri bahsetmiştim eşime düşkün diye. Eşim görevde tekim demiştim. Ay dünden beri kayınvalidemin eşime olan aşkını dinliyorum. İki tane liseye giden kaynım var o cocuklara benim oğlum biricik siz onun tırnağı etmezsiniz falan diyo. Cocuklara eşimin ismiyle sesleniyo arada(bu biraz bana nispet) kıskanmıyorum sadece diğer evlatlarına üzülüyorum. Çocuklara ve bi tane de görümcem var ona diyo ki allah benim ömrümden alsın oğluma versin onun ben gamzelerine bile ölürüm diyo. Cocuklar artık bıkmıs anne abimi öveceksen hiic lafa girme ya da biz cıkalım diyolar yasları kücük liseliler daha dalgaya alıyolar ama ortada ciddi bir mesele var. Siz 5 para etmezsiniz falan diyo ya delirirsiniz. Birazcık da dediğim gibi bana bi sey kanıtlamaya calısıyo da iste oğlumu alamazsın en cok ben severim vs. asla kıskanmıyorum cocuklara üzüldüm 2 gündür ay çok komik bi gülüsü var oğlumun gamzesi çıkar böyle ölürsün ölürsün diyo hahshsndj eyv ya tmm ölürüm tşk kocamı bana anlatıyo