Merhaba kızlar. İyi bayramlar herkese. Bebislerinizin gözlerinden öperim
Sorum şu ki: pınar çocuk devam sütünü ilk kez kızıma vericem. Şuan karnı aç. Devam sütü doyurur mu? Yoksa sadece şişkinlik mi yapar geçici olarak? Devam sütü verdikten kaç saat sonra mama vermem gerek ?
Uyumasına az kaldı şimdi devam sütü içirip 22.30 yada 23.00 gibi uyuyor. Tok tutar mı?
Eşim 1litrelik almış. Biberon 4 ölçeklik alıştırma biberonu. 4 ölçek doyurur mu? Kaç ölçeğe kadar doldurup vermem gerek ?
Off hiç birşey bilmiyorum kızlar. A'dan z'ye devam sütü hakkında bilgi verin lütfen.
Ayrıca bir tanıdığım devam sütüne başlarsan mamayı bırak verme birdaha mama. İkisi aynı anda olmaz dedi. Kızıma sabah kahvaltı veriyorum, çorbası , meyvesi, yogurdu, karpuzu. Evde ne varsa veriyorum. Yemekte yapıyorum ama sürekli değil. Mama kesmem için erken gibi geliyor. Çünkü yemek yiyince 2-3 saat sonra tekrardan acikiyor. Mama veriyorum sonra uyuyor.
Ben sadece gece uyumadan önce devam sütü vermek istiyorum. Ek gidadan sonra formül mama isterse ver.eyi düşünüyorum.
Ne yapayım ya kafam karışık. Doğrusu nedir acaba ? Formül mamayı kesmeden devam sütü vermek istiyorum . Doğru mu yanlış mi düşünüyorum ?