+1 oy
2,063 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,012 puan) tarafından
6 7 yaşlarında annem ve babam olaylı bir şekilde boşandı. Babam eve başka kadın getirdi falan. Beni de babaannemlere bıraktılar. Dedem beni mutfakta sıkıştırıp dudağımdan öpüyordu. Sonra evde yer yoktu babaannem onun yanına yer yapıp yatırıyordu. Geceleri arkamda sıcaklık hissediyordum anlamıyordum organını değdiriyormuş sonradan anladım. Özel bölgemi elliyordu. Sonra da beni mutfakta sıkıştırıp birine söylersen seni öldürürler katil olurlar diye korkutuyordu. Ama dışardan herkes dünyanın en iyi insanı olarak görüyordu onu. Evlenirken sadece eşime anlatabildim. 1 yıllık evliyim bazen eşim bana sırtımdan dokunduğunda hala o anlar geliyor aklıma korkuyorum sonra eşim sadece sarılıyor korkma ben burdayım diyor. Ben anneme söyleyemedim kimseye söyleyemedim sonra ders çalışıp yatılı okula gittim öyle kurtuldum. Çocuklarınızı en yakınlarınızdan bile koruyun ve onlara ne olursa olsun size her şeyi söyleyebileceklerini öğretin... 

55 Cevaplar

0 oy
(676 puan) tarafından
Çok güzel bir paylaşım sizden Allah razı olsun artık daha dikkatli olacağım gerçekten kimseye güven yok ortam çok kötü en iyi görünen insan yılanın da kendisi çıkabiliyor Allah çocukları masumları korusun kötü niyetli pisliklerden...
(2,012 puan) tarafından
Kimse için asla yapmaz dememek lazım. Hala arkasından melek gibi adam diye konuşurlar... Ama hesap günü Allah onu rezil rüsva edecek inşallah. En azından 1000 civarı Anne okudu paylaşımı herkes dikkat eder evladına diye umuyorum
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Geberir insallah pislik serfsz
(2,012 puan) tarafından
5 yıl acı çekip kan kusarak can verdi...
0 oy
(2,954 puan) tarafından
Allah onun belasını versin geberdimi sonunda srfsz köpek ya ne kadar iğrenç ne kadar mide bulandırıcı cehennemde cayır cayır yansın inşaallah 
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Bu anlattiklarin gercek mi 
(2,012 puan) tarafından
Gerçek canım hepsi maalesef...
0 oy
tarafından
Adi şeref siz
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Allah senin hakkını önce anne babana sonra o pisliğe bırakmasın toprak kabul etmesin öyle pislikleri Allah'ım sana o günleri unutturacak güzel günler göstersin kardeşim 
(2,012 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Ahh bee çok üzüldüm geberdi mi pislik 
(2,012 puan) tarafından
Kan kusa kusa can verdi. 5 yıl acı çekerek öldü
(7,791 puan) tarafından
İnşallah daha ağırını ahirette yaşar
0 oy
tarafından
Allah belalarını versin rabim kahrı perişan etsin

Canim ben bi kasabada oturuyorum bi uzaktan akrabamız var ******** evli 3 çoçuk babası 14 yaşindaki kızı istirmar etmiş tetavüz etmiş kapi komşusu hemde 3 kız çoçoğu bu çoçuklar küçükken anası babası ayrılmış bunlarda dedesi ve nenesi de kalıyorlardı ve bu ******** adam dede ve nenesi tarlaya gidince gelip kızı tehtitle yapiyormüş bu bide bı arkadaşina söylemiş ikisi birlikte yapmişlar rabim belalarını versinler her birine 40 yıl hapis verdiler bende kız annesiyım içim parçslaniyo devlet kızları götürdü

İbreti alem için o ikisini köy meydanında ipte salandırırsalar ozaman adalet olur işte 3 gencecik kızın hayatına mal oldular 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaşadiklariniza ,inşallah bu düşüncelerden kurtulup huzura erer ve yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi unutursunuz eşinizi de yanınızda durduğu ve size anlayışlı davrandığı için canı gönülden tebrik ederim.Allah ailenizle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.Bebeginiz olduğunda  büyümeye başladığında baskı uygulamadan bu tip konulara musade etmemesi özel bölgelerin mahremiyeti olası böyle bir durumda korkulacak bir şey olmadan size anlatması gerektiğini ailesinin hep yanında ve ona güveneceğini hissederek buyuteceginziden eminim.Sizin yaralarınizi evladınız ve eşiniz saracak onlarla birlikte hayata bağlanıp tekrar büyüyeceksiniz yeni bir siz olarak.
0 oy
(9,720 puan) tarafından
Valla kızımın dedesi de eşimin babası memeleri nerdeymıs felan diyo bır ıkı gundur kotu hıssedıyorum 3 yasında kızım.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Birebir şahit oldum böyle bir duruma arkadaşımın öz amcası yıllarca yaptı aynı pislik şeyleri sonrada yengesine yapmaya kalktı ama gerçekten çok kötü şimdi kızımı kimseye bırakıp gidemiyorum durup durup ağlıyorum bana birşey olursa kızım ne olur diye rabbim evlatlarımızı korusun kötü insanlardan 
0 oy
tarafından
Okurken içim cız ede ede okudum çok üzüldüm ama bak ne güzel seni çok seven sana destek olan eşin var Allah mutluluğunuzu daim etsin yüzün hep gülsün inşallah Allah o dedeni cehennem ateşinde cayır, cayır yaksın inşallah 
(2,012 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Çok şükür çektiğim acılara rağmen çok güzel bir aile kurdum
tarafından
Gerçekten senin adına sevindim Allah bozmasın
0 oy
(999 puan) tarafından
Böyle insanların yatacak yeri yok toprak bile kabul etmeyecek... Rabbim hesap gününde kahrı perişan eylesin inşallah... Bir insan en yakınından bile bu muameleye maruz kalırsa dışardaki insan neler yapmaz..  
0 oy
tarafından

İnanır misin bende dede maduruyum aynı şeyleri yaşamışız :(

İlgili sorular

+5 oy
24 cevap 1,278 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 453 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+8 oy
19 cevap 814 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (310 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,378 cevap

42,285 kullanıcı

Kategoriler

...