Kızlar inanın delirmek üzereyim. Çok samimi arkadaşım vardı. Hatta onun hakkında daha önce post açmıştım. 1 aylık evli bosanabikirmi diye bu kız kocasıyla iyi anlaşmaya başladılar sonra. Bugün aradım bayramın mübarek olsun diye . Sonra kapattık bu ilkinidin namazını kılan diye . Sonra bu bana mesaj atmis ama silmiş . Bende aradım kız ne sildim dicektim çok samimiyiz aynı koyluyuz. Eşi açtı sen neden arıyorsun seymayi dedi bende o nerde ona bişey sorucammm dedim ne sorcam bana sor dedi hayır o nerde iyimi dedim iyi dedi kapat telefonu arama bidaha dedi bende arkadaşımın sesini duyabilirmiyim dedim hayır dedi eşin nerde dedi ne yapcan sen benim kocamı dedim kocanla otursana bizi arayıp rahatsız edeceğini ve ben evdeyim evdeyken seninle konuşamaz Şeyma dedi ben de iyi Mustafa kusura bakma bidaha aramam alla alal dedim ama bağırarak konuşuyoruz o sırada. Küt diye kapattı telefonu yüzüme . Ve arkadaşım yarım saat sonra bana bu mesajı atmış özrü kabahatindan büyük degilmi Allahiniz aşkına . Omerde eski sevgilisi bana anlatmıştı bı ara o yüzden mi bilmiyorum
1,500,619 soru
24,507,033 cevap
358,671 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın